Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárky na Vánoce

Od: cejny odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.
Potřebuji poradit. Jaký dárek dát rodíčum a prarodicum? Jsem student tak nic finančně náročného. Napadli mě nějaké čajové svíčky ale nemohu je dat všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Zajdi do obchodaku, prodavaji se ve slevě různé sady kosmetiky (parfémy, deodoranty, mýdla, sprchové gely, šampóny apod.), do drogerie, obchod s oblečením, hobby market (OBI, Bauhaus apod.), KIK apod. Já vždycky jdu, něco vidím a je to, mám vybráno ... :)

hodnocení

0x

Tak kupte dobré, kvalitní čaje, ty přijdou vhod vždycky. Krabičku čaje a voňavou svíčku, každému jinou, a máte vyřešeno. Dobře vyhlížející čaje koupíte za cca 50,- Kč, kupuji v lékárně.

lekarna.cz/...

hodnocení

0x

Nic neplánujte. Zajděte do obchoďáku a určitě něco na vás zavolá. Poznáte, až to uvidíte, že to je to pravé. Mi to takhle funguje bezpečně. ;)

lucie*
hodnocení

0x

jo,projít v klidu obchoďák,slevové koutky(tesco atd.)a na něco narazíte.

buss
hodnocení

0x

Odlehčím o nenáročných financích, volala nějaká ubrečená žen, že nemá na dárky, zda bych nepůjčil...

lucie*

bych jí odkázala na pravý obraz Vánoc:)že nejsou o hmotných statcích atd.Ať si zaspívá koledy a upeče rodině perníčky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]