Nejste přihlášen/a.
Dobre odpoledne, Jestli pak u vas ted take pada snih?
doplněno 21.12.14 14:53:Jen doplnim, 650m.n. Vitr,slabe snezi, 2.5°C. Zapadni cechy
Ahoj. Tak já mám to počasí docela dobrý. Pravda, občas mi ho někdo kazí. Dneska, tak jako za komančů, do něj kecá kde kdo. Lidi nevědí, co by chtěli. Byl bych pro, aby sníh napadl od takových 600m nad mořem výše. Klidně i bez limitu. To ,,od a výše,, jsem pro sichr ještě doplnil. Aby to sv. Petr správně pochopil. Tady bylo: 6 st.C, větrno, hnusno až kořalečno. Nadmořská výška 304m n.m..
Na brněnské přehradě spousta lidiček, děti na průlezkách, na grylu v předzahrádce makrely, jeden stánek zmrzlina a vedle stánek grog, svařák a teplá medovina, spousta lidí na kolech. Teď v Brně slunečno, +3 C (na slunci), u domu kvete zlatice, rozkvetla třešeň, sedmikrásek je spousta...Krásná zima.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.