Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soustava jednotneho hřidele

Od: gaga* odpovědí: 7 změna:

Když je roměr hřidele 19h7 znamena to,že horni rozměr je pruměr 19 celych a dolni rozměr18.979?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Ježíšmarjá, ty myslíš, že tu někdo nosí strojírenský tabulky v hlavě? Jestli Ti to takhle ukazuje tabulky, tak tomu věř. Nebo ti jde jen o to, zkontrolovat, jestli jsi to vyčetl z tabulek dobře?

gaga*
hodnocení

O nic jineho mě nejde jen o ověřeni spravnosti v tabulkach je 0 a mínus 21

-

lui*

Já vidím v mých tabulkách 19h7 je pro hřídel +0 -9.

19H7 je pro díru, +21 -0.

petapeta*

Nepřehlédnul jste se? Já v tabulkách vidím dolní úchylku stejnou jako tazatel -21 μm.

gaga*
hodnocení

Soustava jednotne diry19H7 0 +21, soustava jednotneho hřidele19h 7, 0- -21, 0 -9 19h5

lui*

Moje omluva. 19h7 je opravdu +0 -21. Já se překouknul v tabulkách.

krejci

Pro srozumitelnost,tolerance je na pruměru19h7 +o,ooomm až minus -0,021mm a ještě pro srozumitelnost tj.pruměr18,979až19,000mm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]