Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhubnout rychle ve 13ti?

Od: joyseg12 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Je mi 13 let, mám 72Kg,143 cm a příšernou cichu.Nevím co s tím, moc nejím.Mohl by mi někdo poradid, jak zhubnout, nějaký jídelníček, jaké cviky atd.Odpovědi jako "Nežrat a hýbat se" si strčte někam.Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Jistě, nežrat je hloupá rada, která je kničemu. Mrkni se sem stobklub.cz/... do záložky sebekoučink. Mám od půlky ledna 7,5 kg dolů. Musíš jíst 5x denně a nesmíš mít hlad. Je třeba se zaregistrovat a stanovit si cíl hubnout max 0,5-1 kg týdně. Rychlej tě to nepustí, protože to není zdravé a hlavně se ti váha velmi rychle vrátí. Je to opravdu jediná rozumná cesta. Nauč se s tím prográmkem dělat a vydrž! Moc ti fandím, vím co to je!

Jinak celé stránky jsou fajn, projdi si to.

doplněno 11.03.12 19:13:

Teď si uvědomuji že je ti 13...tak nevím jestli nebude vhodnější tady to hravezijzdrave.cz/... ale to by měla číst především tvoje maminka.

hodnocení

0x

A copak bys chtěl slyšet lepšího?Očividně,"žer,a nehýbej se,"co?Začni přemýšlet nad tím,proč jsi obézní,ale u PC to zcela jistě nevymyslíš*bzum*

Shodil jsem 15kg za tři měsíce a váhu si už více než dva roky držím. Jak jsem toho dosáhl? Bylo mi doporučeno nejíst přílohy a nepít sladké nápoje. Od té doby piju jen neperlivou vodu a přílohy jsem nahradil oblohou (zelenina). Najím se stejně dobře, a ta cola mě vůbec nechybí. Taky určitě není na škodu nějaký pohyb - bohatě stačí svižná chůze. Do školy pěšky, ze školy pěšky, všude co se jen dá chodit pěšky ... a svižně ... My chlapi hubneme snáz .. určitě se zadaří. Držím ti palce.

PS: McDonald a jemu podobné podniky musíš začít nenávidět. Smrt fastfoodu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]