Nejste přihlášen/a.
Je mi 14 let a jsem strasne nadrzena.furt doma masturbuji.nikdo o tom nevi,trva to uz od 9 let,kdybyh mela kluka tak se s nim klidne vyspim ale me nikdo nechce potoze sem oskilva co mam delat?
Počkat na dovršení 15 let a pak se dá jet naplno. Nebo chceš někoho přivést do průseru? Ošklivost je subjektivní pojem. Každá ženská někoho najde. Kolikrát se divím, kde ten chlap dal oči.
Já si myslím, že než ošlivá, budeš asi hloupá (promin). Že masturbuješ je intimní věc a nikam bych s tím nelezl na veřejnost. To můžeš zrovna vykládat i kamarádkám, aby to každý věděl. Klidně si masturbuj, když ti to dělá dobře, škodlivé to není. Ještě ti není 15 let, tak jistě víš, že sex nemůžeš mít. Jinak by měl kluk problém, nevěřím, že bys to nevytroubila dál. Nevím jakou radu chceš. Přes poradnu Tě nikdo neudělá.
Jumbo, už podle původního dotazu nejsem přesvědčen o tom, že si je tazatelka vědoma nezákonnosti sexuálního vztahu.
Naštěstí je podle vlastních slov natolik ošklivá, že ještě žádného staršího kluka nesvedla a nepřivedla do průšvihu!
Skoro vše bylo řečeno. Tak jen jeden citát, bohužel nevím od koho.
"Neexistují ošklivé ženy. Existují jen ženy, které se neumí udělat krásné."
Zkus to pochopit a nauč se "udělat se krásnou". Máš internet, tak hledej. Neexistuje žádná část těla, ať viditelného navenek, nebo skrytého, která by nešla udělat hezčí, přitažlivější. Hloupá nebudeš, když umíš pracovat s počítačem na internetu.
Aha, je ti 14 amastrubuješ o stošest od 5let? To si zase někdo dělá od pátku srandu, protože se nudí, že jo? Na to ti neskočím, tak pa.
Tazatelka psala že "už to trvá OD 9 let.." takže 5 let... já nevím, ale i to je (na mě) celkem dost... A upřímně tedy nevím, jakou radu by tazatelka chtěla. Ale to už tu bylo.
Je to pravda ze uz od 9,nwm proc me furt vsechno vzrusi a nevim proc to trva uz od 9 let,ale mluvim pravdu,a stim ze jsem tak nadrzena ńejsem moc rada,vazne me to stve,jina holka ktere znam nic takvyho nedela
Nevim v jake vyrustas rodine,prostredi?ale napada me i ze neco mohlo nastartovat predcasnou sex.potrebunebo dokonce,nejaka sexualni zkusenost,hratky s nekym starsim?Jinak nez se snazit odreagovat od mysleni na to,je opravdu nejaka cinnost.Krom toho kdyz jsis uz navykla na tyto prozitky 1 denne si je proste povol,ale asi se jen soustredit cely den na to ,by nebylo uplne normal.
Pt, já taky vždycky žasnu, kolik lidí na tyhle otázky zcela seriózně odpovídá a jak málo jich pochopí, že se tam buď někdo nudí a baví nebo to vůbec není 14 letá holka, ale nějakej úchyláček, kterej se tím vzrušuje a ještě má srandu z toho, jak to lidi "žerou".
doplněno 13.03.12 08:48: Odpovídala jsem pt a skočilo to až sem dolů
Limetko, "skočilo" to naprosto logicky sem, všechno "mezi" jsou odpovědi vyprovokované Stařenkou ale napsané dříve než ta Vaše.
Nicméně v podobných případech je rozumné odpovídat vážně - nevážně, pokud je tazatelem nějaký vtipálek, tak je "setřen" a pokud je dotaz myšlen vážně, tak aspoň neublížíme. Ono je občas těžké na první pohled odhadnout, jak se věci mají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.