Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zuby problém

Od: mateus odpovědí: 5 změna:

Dnes ráno jsem si čistil zuby a mám tam nákou miniaturní mezírku mezi 2 zuby z ničeho nic sakra a mám z toho deprese :( poradíte co stím? :(( prosím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poutnik1
hodnocení

0x

Kašli na deprese a běž k zubaři.Ten jedinej ti pomůže...:)

mateus
hodnocení

No to právě nechci se ho ptát :(

farnesina

a neni to jen obycejny mezizubni prostor, ktereho sis predtim nevsiml? kde ta mezera presne je? krvaci ti dasne? jsou zuby citlive?

mateus
hodnocení

Je to v předních zubech na hoře ..Nene to ´ho by jsem si určitě všiml a zuby citlivé mám :'''((((

krkovicka*
Dobrý den.Jeden cas jsem kousla do rizku a vydrolil se mi kousek mezi zuby vepředu, jak říkáte.Zacli se mi kazit ze silných antibiotik.Šlo to rychle.K zubarce jsem šla az po dvou měsících, odvrtala, vyplnila, zabrusovala, lestila a nasvitila leserem.
Vrtání nebolí, jen je to nepříjemný drncivy pocit..
doplněno 11.03.12 12:35: Doporučila mi Celaskon a vápník tablety,Bkomplex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]