Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo z vás napsal tohle?

Od: mispulka* odpovědí: 7 změna:

Byla bych strašně ráda, kdyby jste mi odpověděli.. Pokud někdo z Vás neví, kdo tohle napsal... Potřebuji totiž nutně brigádu.. a tohle vypadá dost zajímavě...Ale kdo to napssal? Pokud o tom něco víte, mohli byste mi dát vědět, kde tyto společnosti alespoň najdu na webu nebo jinde? Děkuji moc*modla*
Práce, které jsou většinou nabízeny na internetu, jako domácí administrativní práce, jsou podvod. Zrovna dnes mi přišla jedna taková odpověď - administrativa přes PC. A v těle e-mailu - zašlete 200 Kč a pošleme Vám další informace. Jedná se o firmu Digest (Libra Expres), pokud na tento inzerát narazíte, v žádném případě na to nereagujte. Dokonce Vám v e-mailu pošlou jakýsi výpis ŽL. Zajímavé je, že pán je Slovák (vč. adresy, kam máte poslat peníze, samozřejmě pouze papírové, aby to nebylo poznat), ale výpis ŽL, který zasílá, je jakési paní v Čechách)
Namátkou nějaké práce, které jsem našla např. já osobně - plnění dat různých webových portálů (plnění je jednoduché, všude máte pole, do kterých se data zapisují - např. server o muzice - jméno interpreta, nějaké info o něm, discografie. Další byl např. server o kulturních akcích - dostanete přístup na web a doplníte kulturní akci. Za každou pak dostáváte odměnu). Toto jsou dost často dlouhodobé brigády , ale je spousta jednorázových - např. jsem přepisovala Zlaté stránky do excelu - pěkný výdělek
, za tři dny pět tisíc, ale to jsou takové opravdu jednorázové.
Dobré jsou také Mystery shoppingy. Spousta lidí je odsuzuje, ale já už je dělám přes rok a jsem maximálně spokojena. Jedná se o funkci tajného zákazníka, kdy nakoupíte v určité prodejně
nějaké zboží, nebo zjistíte nějaké informace o službách (např. v bance nebo pojišťovně) a poté vyplníte, většinou přes internet formulář, kde popisujete danou situaci. Některé firmy nabízí malé nákupy
(např. u McDonalds - nakoupíte menu, do formuláře pak popíšete návštěvu z restaurace - zda bylo uklizeno, zda výrobky byly čerstvé apod.). U služeb jsou zakázky větší - ani ne tak časově, jako finančně. Např. u T-Mobile je to cca 600 Kč (záleží na typu). Jsou to ale jednorázové akce a nelze to brát jako pravidelný velký přivýdělek. Já pracuji pro 5 firem, které provádí MS a měsíčně mívám v průměru 1000 - 2000 Kč, vždycky se nějaká agentura ozve se zakázkou. Ale k platu celkem dobré, ne?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Mispulko, zde máte adresu na hledání v obchodním rejstříku: portal.justice.cz/...

mispulka*
hodnocení

No jenže to napsal někdo z poradte.. :( a já právě netuším kdo.. už si vážně nevím rady... hledám brigády, tak měsíc.. a pořád to jsou jen podvody.. nic víc..ale děkuju moc..

slonbonjohn*

Napsal to Vosikáč, tak mu napiš do Vnitřní pošty

No právě že to nenapsal, jenom to citoval jako odpověď na dotaz staršího data. A ve Vyhledávání se to nezobrazí.

mispulka*
hodnocení

Přesně tak... jen to od někoho skopíroval... a já bych potřebovala vědět, kdo to tedy přesně napsal...Jinak jak bych mu mohla napsat do pošty? ještě se v tom tady nějak nevyznám...Děkuji za pomoc

pravdomluvny*

Nahoře v liště "Vnitřní pošta" .-)

sarysek*
hodnocení

0x

Dobrý den, pár korunek se dá přivydělat, když se registrujete na této adrese http://www.snama.cz/jel-43 a pak paní řeknete, že byste ráda pracovala jako brigádník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]