Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat aby boty neklouzaly?

Od: zamladad odpovědí: 11 změna:

Ahoj mohli byste mi poradit tak zabránit aby boty neklouzaly jsem tanečenice, tancujeme na radnici a podlaha je tam nalakovaná. Poraďte prosíííím... děkuji předem :D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

líp se ti tancuje když boty kloužou , neboj partner tě podrží

zamladad
hodnocení

No ja jsem zapomněla napsat ja tancuji streed dance

mít boty s měkkou podrážkou, pořádně ji umýt a klouzat to nemůže. Boty do tělocvičny taky stačí umýt (na podrážce je po čase prach a špína) a nepodklouznou

hahanaj*

pořiď si boty které nekloužou

pedel
hodnocení

0x

Vem si Jarmilky!

zajixxx*
hodnocení

0x

Pro silnější charaktery, doporučuji plivnout na podlahu, a oněmi botami to rozetřít ( zkrátka nouzové navlhčení podrážky) :) věrte na půl hoďky máte klid :) Ikdyž jednomu by z toho bylo na *blee*

blana

Tak to je největší kravina, plivneš si a za 2minuty mužeš znovu. HROZNE RESENI

luha*
hodnocení

0x

Vynikající brzdné účinky má kalafuna. Koupit v drogerii, plus líh denatur taktéž tam. Rozpustit 10 až 20 % v lihu, nanášet na podrážku a nechat zaschnout.

dejavu*

To zní jako dost krutá pomsta té uklízečce tam. :) Nedovedu si představit, že by mi lakovanou podlahu někdo zadupal a rozmazal kalafunou, asi by byl synem smrti, když bych vypátrala viníka. :-D

tesyk*

No ale zase je to lepší řešení, než tančit v tretrách. :D

dejavu*

Nelze nevzpomenout na povídku Š + G a legendární hlášku z ní: "Co tančíš, když máš na nohou pluhy, ty burane?" :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]