Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online Salary Solution

Od: wasp® odpovědí: 151 změna:

Máte někdo zkušenost?Připadá mi to zase jako letadlo.Předem díky za odpovědi,zkušenosti a názory.

151 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pettik
hodnocení

0x

Také jsem se dnes na to dívala a na internetu o tom není žádná zmínka, žádný názor.

duberou

Včera mně to přišlo. Vypadá to jako normální job, ale návod je celý v angličtíně, což je u mě docela problém.

hodnocení

Tak to u mě bude to samé. *smich*

krysarik

Kolik to vůbec stojí? A o co běží? Na jejich stránkách nikde o tom ani slovo.

Tohle: onlinecareertrend.com/...

není nezávislý web o pracích z domova, ale všude, kam kliknete, se dostanete na jejich stránky. :D

Komentáře to tam jenom chválí, mé neadorující, ale slušné dotazy nezveřejnili, ale ještě pár hodin vyčkám.

Dost rychle se dá slušná firma ověřit. ;.)

krysarik

Tohle se jim nemůže nevyplatit:

1) pokud chcete zjistit aspoň cenu příručky, nejde to bez uvedení jména, mailu a hlavně telefonu, a to už jsou data, která mají na trhu cenu

2) když si ji necháte zaslat, abyste konečně zjistili, o co jde, přidáváte k tomu ještě svou adresu a mají jistý prachy za příručku; stejně nic nezjistíte, pokud neumíte anglicky, na což jaksi zapomněli upozornit. :D

Chytnout na první nadšení, ostatní neřeší, sotva to dojde dál. Jde o to jen nabírat - tenhle byznys funguje spolehlivě.

petersk
Tak ono ta ich stranka kde nesetria superlatívami je podvod! ked som im tam chcel napisat a ked som klikol na odoslat,tak mi tam vyhodilo hlasku v ruskej azbuke!
mona88

Prene, muj koment nechteli zobrazit, nejspis , ze jsem to kritizovala, co se tyce toho, ze tam nic neni o cenach a tak .

dasmonarch

taky mi nezveřejnily kritiku

barbora11

stojí to 940, -

rasta

co konkrétně stojí 940?

johnny*

A cena té příručky?

rednexx

1190,- nebo 990,-

Po ověření pak naskočí registrace... ale nešel jsem do toho..

levarna

Udělal jste dobře. Je to podvod

heinkl*

Cena je nyní v akci 990, do 25.5.2013, jinak 1190. Všechno mi to ale připadá podivné, nejdu do toho. Do ověření jsem napsal neexistujcí město a telefon se zahraniční předvobou a přišla mi odpověď, že je vše v pořádku. To taky o něčem svědčí.

monaaa

waysforonlinemoney.com/...

toto je v cestine

a nelibi se mi to zatim.

lelo

Chcem sa opýtať fakt to funguje alebo je to podfuk?

dakujem za odpoved

marie81*

Lidi nekupujte to,je to podvod! Stačí si zadat do hledáčku tuto firmu a vyjedou vám dokonce i videa na you tube a všechny možný diskuse v angličtině,že je to podvod.v cizině už nikoho nenachytají,tak ted to budou zkoušet tady!A ta záruka,na tu nespoléhejte!Je problém z nich ty peníze dostat zpátky! Jsou v tom skryté podmínky a vrácení někomu trvalo i 6 měsíců po velkých dohadech.Nejdříve se musí kontaktovat jakási podpora,která defakto neexistuje.Tímto nesplníte podmínky vrácení peněz!

silenec*

diky za takove info..bohate staci.Ted sem to mel nak vmajlu a prdiiiim na to...radsi tr vic maknu atr se casem najde neco slusnyho.cuuus a at se dari fsem

petra1*

podle me je to podvod. na internetu jsem tuto firmu vubec nenasla. jake jsou tedy jeji internetove stranky ,aby si clovek o firme mohle zjistit vice? to nikde nepisou. Proc na seku pro tu slecnu neni videt od koho byl vydan? je to necitelne, takovych seku si kazdy amik muze napsat stovky a pak je proste hodit do kose...Proc nejsou odkazy na clanky v anglictine v us.casopisech? stacilo by napsat odkaz na "carrier journal". nejak malo info... Navic, kdyby platili opravdu tolik, to by kazdy amik si v pohode zaplatil zdravotni pojisteni a nemuseli by si brat pujcky na lekarske zakroky...Proste zatim neverim.

juro*

Jasne že je to sprostosť. Na šeku sa nikdy meno určenej osoby neskloňuje a na zahraničných šekoch už vôbec nie! A potom "Nováková" toto meno sa používa vo všetkých vzorových formulároch. Trapošina je to celé. Zabudnite na to.

blaza*

Zdravím. mám pocit že vydělávají prodeje příručky...vše zaplatíte a můžete příčky si od nich koupit a dál přez internet prodávat...

mirexx

Presne, je to tak.

jirkaplzen

Přátelé je to prosté: vidina snadno, rychle a hodně vydělaných je vždycky véééélikánským lepidlem... jsme nepoučitelní a takoví chytrolíni, kteří na podobný hlášky nachytají stovky nadšenců a někdy i zoufalců, byli, jsou a budou. Princip je jednoduchý: koupíš si za litr informace, který sou ti k ničemu. když to pochopíš, zjistíš, že si naletěl a někomu si DAL 1000,-

Nebo hledáš jak jim to vrátit, abys dostal ten svůj lirt zpět a šels od toho.

Nebo JE TI TO JEDNO a tenhle ÚŽASNEJ BYZNYS začneš nabízet všem kolem sebe. Pochopitelně v zájmu získat zpět svou tisícovku NIKOMU NEŘEKNEŠ, ŽE JE TO KRAVINA ...

Nebo seš bezohlednej xyndl a rozhodneš se nadělat vatu stůj co stůj a hromadnýma majlama budeš vobtěžovat kdekoho, aby ti přicházelo hoooodně dolarů za krabici ničeho...

Pochopitelně, že právně je to o.k. to maj za ty roky vykrádání našich peněženek vošetřený na 100%

a tak jde jen o to jestli ti bude NA BLITÍ z toho, jak ses stal OBĚTÍ VYKRÁDÁNÍ nebo jestli budeš BLEJT PŘI POHLEDU DO ZRCADLA a nebo už si dávno HAJZL a tohle je pro tebe nová příležitost nekoho zblbnout a radovat se z jeho blbosti...

KOUPÍŠ-LI ASI SI MŮŽEŠ PŘIJÍT K PENĚZŮM, ALE RADOST TI NA DLOUHO NEUDĚLAJÍ...

MOJE DOPORUČENÍ: NKUPUJ!

ZA SVOU TISÍCOVKU MŮŽEŠ SKROMNĚ JÍST TEJDEN, LUXUSNĚ JEDEN OBĚD S MANŽELKOU NEBO PŘÍTELKYNÍ A NEBO NA 20 MINUT JEDNA HOLKA U SILNICE... KAŽDÝMU PODLE JEHO GUSTA, POŘÁD Z TOHO MÁŠ DOBREJ POCIT... KDYŽ KOUPÍŠ BUDE ZA TVOU TISÍCOVKU NEKDO TANKOVAT DO SVÉHO NOVÉHO BMW...*smich**zed**bzum**jasne*

craber23

Je to 100%podvod

dominika00*
hodnocení

0x

Ahoj :) taky by mě to zajímalo,jest-li má stým někdo zkušenosti.Aby to nebyl nějaky podvod.:(

krysarik

Je to něco nového, možná staronového, takže o tom na netu ještě nic není. Přitom tam někteří mluví o dlouhodobých výsledcích. Poněkud je mi podezřelé, že jsou tam jen kladné komentáře.

petrusa

No právě, mám své zkušenosti.Takových klaných komentářů si může každá "firma " vyrobit kolik chce.Jakože píše Mařenka z Domažlic,Pepíček z Prahy atd... je to zase jen blbina na které vydělávají Ti co to vymysleli,tím,že prodávají tu svojí "příručku" a hloupý,kdo koupí.Kupujete zajíce v pytli za nemalé peníze...

ilon*

ano,ano-s těmi jmény to je přesné--stačí si najít onlinecareertrend.com/... -tady se maminka jmenuje Katka Vaňková a ten stejný článek onlinecareertrend.com/... , ale ve Slovenštině--tam se jmenuje Jana Nováková. A když si z obou článku srovnáte komentáře-tak jsou stejné--akoraát česky a slovensky, ale jména pokaždé jiná ;))

trafix

A navíc ty datumy u tech příspěcků jsou podezřelé, to snad ani není možný že nekdo takto rychle reaguje :D Ani na ruzných forech tohle nefunguje tak rychle :D

betty59*

Co se týče datumů,všimla jsem si,jelikož jsem tam byla asi 3y během měsíce,že se posunuje poutze datum, ale ty příspěvky jsou pořád stejný...to je divný ,ne?

gabika*

jestli pak holkám ty šeky proplatili?Maji stejná čísla jen jsou tam jiná jména.Proste trapný

bruna

Nejlepší jsou komentáře v té české a slovenské mutaci:

----------------

CZ: Andrej J.Neděle, Červen 23, 2013 Načasování nemohlo být lepší, já i moje žena jsme živořili a toto by mohla být naše odpověď.

SK: Peter A.Nedeľa, Jún 23, 2013 Už to ani nemohlo byť lepšie načasované, moja žena a ja sa veľmi snažíme a toto by mohol viesť k výsledku

--------------

CZ: Dan ŠtefanNeděle, Červen 23, 2013 Děkuji za informace, začal jsem před 3 týdny. Přišly mi dva šeky, každý na 1000 dolarů, dost dobrý!

SK: Dušan JakubecNedeľa, Jún 23, 2013 Vďaka za info, začal som pred 3 týždňami. Dostal som dva šeky, každý na 1000 €, paráda!

atd

any*

MáriaStreda, August 14, 2013Katka, robím s tým už 4 týždne a vlastne to funguje celkom dobre! Doprava bola zadarmo, prišlo mi to za pár dní, prečítala som príručku a už som zarobila veľké peniaze! Po prvom týždni som dostala šek na 1100 € a každý týždeň príde šek na viac peňazí! Absolútne úžasné, môj manžel tomu stále nemôže uverit.

hezký komentář Katce*smich*až na to že na šeku je Jana Nováková,a jinak v pořádku,no...ať žijou podvody*bzum*

cpok

Mezi nama , myslim si, ze firma ktera dava klientum 100t mesicne, by si mela udelat nerozmazanej web. Vypada to,jak kdyz to delal skolak, pekna fraska a kdo je z oboru jako ja tak se musi smat .

renaciee

Myslím si že je to podvod,podle mě s tím tady zkušenost nikdo nemá a ty komentáře u toho článku jsou určitě vymyšlená,podle mě vydělávají na koupi té příručky a jak jse se tu dověděla je v angličtině

mowla*
hodnocení

0x

Podle mne jde o jednoznačný podvod - vychvalování ´zajíce v pytli´, kecy, kecy, kecy...

hodnocení

0x

Na tom není co ověřovat. Skoro bych řekl, že letadlo může být ještě ten lepší případ.

doplněno 16.05.13 10:02:

Dávají nereálné sliby (i když si dávají pozor, aby to z právního hlediska sliby nebyly).

dzordz*
hodnocení

0x

Už jen ten název..

roomish
hodnocení

0x

Přátelé.

Samozřejmě, že je to jen způsob, jak vylákat z lidí peníze. Zaplatili jste snad někdy za nějakou příručku v obchodě 1000 Kč? Ne, takových peněz by vám bylo líto. Ale ta vidina výdělku zatemňuje úsudek. Představte si, že dáte dohromady takový podobný web a podaří se vám nalákat alespoň tisíc oveček, který si takovou příručku koupí. Za milion to stojí ne? :) A těch napálených v jednotlivých zemí je samozřejmě víc. V příručce budou jako vždy obecné rady, které vám osobně nepomůžou, což zjistíte do dvou měsíců, kdy váš příjem bude i nadále stejný, jako byste si nic nekoupili, bohužel.

krysarik

Ještě jedna půvabná drobnost:

15/5 : záruka 100% spokojensti končí ve středu. 15. květen 2013

16/5: záruka 100% spokojenost končí ve čtvrtek. 16. květen 2013

Jsou prostě boží! :o)

elucinka

přesně tak, koukala jsem na to včera a dnes a ten datum 100% spokojenosti se mění :) Podvod, jak jinak.

Přiznám se, že když jsem byla na mateřské a byla jsem fakt na tom dost bledě s financema, asi bych to i zkusila...je mi líto, že podvodníci zneužívají situace právě takových lidí :(

mikyska

Záruka 100% spokojenosti končí v neděle. 2 červen 2013 :D

jony*

Vsechny datumy jsou generovane pomoci JavaScriptu takze se automaticky kazdy den zvysi. Nejen ten s koncem akce ale i datumy u komentaru. Takze nema smysl neco pridavat. vsecko je to jenom o ziskani osobnich dat zasilani bezcenneho manualu.

vlasak
hodnocení

0x

Chcete důkaz co je to za "šolich"...? Toto je reakce na dotaz : Mám si to objednat, vypadá to slibně... Odpověď "nezávislého" diskutujícího : "Kateřino, používám to 4 týdny a ve skutečnosti už teď to funguje dost dobře! Poštovné bylo zdarma, přišlo mi to za pár dní, přečetla si příručku a už jsem si vydělala velké peníze! Po prvním týdnu jsem dostala šek na 22 000 Kč a každý další týden je ten šek na víc peněz! Skvělý, moje žena tomu pořád nemůže uvěřit!" Všimněte si, že mluví jako žena , ale poslední větu říká jako muž. Ani s tím předstíráním si nedají práci. Je to jednoznačně podvod...Nenechte se okrást...

vlasak

Trolley Square Suite 20C, Wilmington, DE ...zadejte si do Google map. A pak mi řekněte, jestli firma , která se chvástá spoluprací se světovými giganty, by sídlila na takovéto adrese. :-D :-D :-D Jasně v Delavaru v parking hotelu... :)

petka*
hodnocení

0x

Hledal jsem adresu na mapě a přeložil adresu. adresa je vlastně číslo telegraF. SLOUPU S TROLEJOVÝM VEDENÍM na parkovišti., jak je vidět na mapě satelitní. Anebo číslo čtverce na parkovišti, kde je sloup co drží trolej. vedení. adresa v češtině: Řada trolejového čtverce 20C. Takže vydělávají asi na prodeji příruček. Možná to poslat policii. PK

pjotri

Ponechme stranou, ze se jedna zcela jednoznacne o podvod. Ja bych se rad vyjadril ke tve (ne)znalosti anglictiny. Square je JEDNOZNACNE namesti (napr. Time Square). Trolley ma jiste vice vyznamu (napr. vozik, trolejove vedeni), ale v tomto pripade to stejne nehraje roli, ponevadz jde skutecne o jakesi namesti. Suite (cislo 20) je apartman, ci spise uradovna / obchod. Myslim, ze adrese nelze nic vytknout, snad jen, ze by si takova firma podobnou suite urcite nenajala v obchodnim centru zvlast, kdyz obchoduje jen po internetu. Pokud se dobre podivas na mapu, skutecne se to tam jmenuje Trolley square.

kuji
hodnocení

0x

Tady je jejich reklama onlinecareertrend.com/... Prohlédněte si šek, který tam figuruje. Je na jméno Katka Vaňková ... Co se vám na tom nezdá? Pokud má paní v občance opravdu napsáno Katka a ne Kateřina, tak je to OK, ale na šeku, který je ze zahraničí je Vaňková ... nemělo by tam být spíše Vankova? Takže mi to napovídá, že je to další podvod ...

peni

Nechal jsem fotku "obyčejné matky"Katky vyhledat na internetu, znají jí po celém světě :):

Článek ze 17.8.2009: usblog.kueducation.com/...

Online Salary Solution
pepko171

Ja len by som doplnil, že na českej stránke je na šeku Katka Vaňková onlinecareertrend.com/...

a na slovenskej stránke je Jana Nováková on2onlinemoney.com/... , resp. Jane Novákovej, a keďže by tie šeky mali byť posielané z USA, tak tam má byť Jana Novakova, keďže oni dĺžne nemaju,resp. už je to meno vyskloňované.

Takže jednoznačný podvod!

jimmy6101
hodnocení

0x

Pěkný den,

Už delší dobu pozoruji, že skoro vše, co se objeví na nettu je označeno za podvod.

Zkoušel někdo z vás nějaký produkt a nevydělal? Já ano, za web a ostatní služby jsem zaplatil 2000 Kč, ale vrátilo se mi to

a já ještě vydělával, to jsem ještě nepoužil placenou kampaň.

A info od online salary solution jsem si také koupil a je tam spousty starých, ale i nových informací, které jsou sice v angličtině,

ale je tam nabídka na český jazyk - titulky - takže se to dá přelouskat.

Nejsem žádný odborník a info zpracovávám postupně a pomalu. Jsou tam také placené kampaně a spousta jiných možností si

vydělávat.

Ne všechno je podvod, jen my Češi chceme všechno zadarmo a hned. Proto se u nás vydělávání na nettu příliš nedaří, nejsme

na to připraveni.

Utratíme spoustu peněz za jiné blbiny, které nepotřebujeme ale dát nějakou kačku za něco, co jsme nikdy nedělali, se bojíme.

dzordz*

"Zkoušel někdo z vás nějaký produkt a nevydělal?"

Cože?

"Já ano, za web a ostatní služby jsem zaplatil 2000 Kč, ale vrátilo se mi to a já ještě vydělával, to jsem ještě nepoužil placenou kampaň."

Znovu: cože?

---

Nevím, proč se vůbec řeší nějaký háček na šeku nebo fotka s dítětem, skutečnost je snad každému jasná. A pokud ne, dostane za litra knížku, jejíž výrobní náklady jsou tak 35kč a jejíž informační hodnota je ještě nižší.

doplněno 18.05.13 23:25:

Definujte "vše".

jimmy6101

Za ty peníze každý dostane CD, kde je vše popsáno...

jimmy61010

Nelze definovat slovo "vše"

Na CD je tolik informací, že mi z toho jde hlava kolem. Několik hodin koukání a čtení, zkoušení a registrování.

Co víc k tomu říct. To se musí vidět.

mowla*

Jak už jsem jednou napsal - vychvalování ´zajíce v pytli´, kecy, kecy, kecy...

"To se musí vidět" - ROFL - naopak - není třeba se zatěžovat pitomostmi, kdybys měl aspoň malinkej kousek pravdy, v klidu ´rejžuješ´ na svým a nemáš potřebu se ´vnucovat´ a lákat ´kavky´...

viky58*

tak se taky přidám :) je to podvod nic víc!

ono si stačí dát do whois jejích web adresu www.onlinesalarysolution.com a uvidíte co jsou zač!

tohle vám vypadne :)

Hostname pro adresu 159.253.144.56 je 159.253.144.56-static.reverse.softlayer.com.
Adresa 159.253.144.56 je umístěna vBG.

www.onlinesalarysolution.com je alias pro 159.253.144.56-static.reverse.softlayer.com.

když tedy jsou v USA tak sakra proč je jejich IP v Buhalrsku? :)

podle mně na 100 procent podvod nic víc! a k tomu navíc špatny! aspon se mohly více snažit! když už chtějí okradat lidí :(

pjotri

jeste bych dodal nasledujici priklad:

INZERAT:

poradim vynikajici a spolehlivou dietu. cena 100Kc.

PO ODESLANI PENEZ PRISLA OBALKA A V NI:

n e z e r!

Je to podvod? Neni. Pokud nebudes zrat, zhubnes. Ale vsichni jaksi citime, ze to podvod je. A toto je TOTEZ..

dzordz*

Online salary solution posílaj několik hodin videa na cd, přestože jsou online. Stačí mi.

viky58*

Nevím ale podle mně už by se takovímy připady mněla zabývat policie! nebo ČOI , mně by spíše zajímalo kolik lidí jim naletělo , na tenhle podovd :(

opportunity

Myslím, že si v textu dají moc dobrý pozor, aby něco neslíbili na 100%, tak, aby prostě nebyli postižitelní. Záleží jen na člověku, jestli potom něco vydělá nebo ne.

sorbon141

váženi a milí ,myslim si že je to opravdu letadylko káně .Nevidim žádný produkt o nějž by sme se mohli opřit .Létat už neeeeeeee A ta přiručka to je brak za dvacku.

petulatajuplna

Dobrý den,

četla jsem Váš příspěvek, píšete, že jste si přírůčku koupil... Co tedy v ní je? Jsou tam jen další odkazy jak si vydělat peníze, nebo je tam i jaká si pracovní smlouva mezi Vámi a Solution?

Jinak navrhněte tedy nějaké jiné možnosti přivídělku na netu... Jak píšešete, my Češi chceme vše zadarmo... já ne.. ráda si objednám školící balíček ale chci mít jistotu, že to právě nejsou vyhozené peníze do okna a někomu za něco, že mi hezky napíše pár webových stránek a řekne, zde se zaregistrujte a budete vydělávat... Takže to shrnu, nejsem tak bohatá abych mohla vyhazovat za každou nějakou přírůčku peníze aniž bych věděla co v ní vlastně je a kdo mne vlastně pak bude platit... Takže jestli máte něco opravdu ověřeného, tak mi prosím napište i podrobné informace, jak Vámi údajná spolehlivá firma pracuje atd..., budu ráda a třeba se stanu též jejich zaměstnancem.

Myslím, že toto bude zajímat více lidí. ;)

robo723

ahoj možeš sa som nou spojit?Rad by som stebou prešiel niektore veci ak možeš.

robo723

jimmi6101 ak možeš spoj sa somnou

prozretelnost
hodnocení

0x

Přátele, nezlobte se, ale už jen to, že má v dnešní době někdo zájem na tom, aby vydělával " ten druhý ", dával si kvůli tomu práci typu " rozhodl jsem se, že když sám tak hodně vydělávám, pomohu druhým, vyrobím weby, videa, tedy rady jak pomoci ostatním být v balíku, nechám vyrobit X 1000 rozmnoženin CDček s radami jak na to, zaplatím reklamní bannery na různých webech" apod. je dokonale průhledné, do nebe volající a naprosto absurdní. Problémem je samotný systém tohoto podvodného výdělku, který přímo využívá ( jak už tu někdo napsal ) rodin ve špatné nejen sociální situaci. Takových webů je na tisíce už hodně dlouho a osobně se divím, že na tohle ještě dnes může někdo skočit. Chápu, že být chudý kolikrát znamená být nejen slepý, ale i hloupý - za hloupost se platí. Každý by byl rád bohatý a o tom to je - má rada zní :NENECHTE SE HLOUPĚ NAPÁLIT! Mimojiné, doporučuji prostudovat pojmy jako "clickcash" apod. Určitě jste si všimli, jak odkaz, který vás přivedl na tuto stránku byl nezvykle dlouhý a obsahoval spousty znaků - je to podvod za účelem vyčůraného výdělku, nic víc.

vajcak
hodnocení

0x

zdravim porovnajte si tieto dve stranky...

onlinecareertrend.com/...

onlinecareertrend.com/...

ak este niekto pochybuje ze ide o podvod nech napise :))

sgroup

výborný! :))

jura73*

Tak to už je vážně něco. Nejenže opíšou text, použijí stejné fotky pro 2 různé osoby, ale oni si ani nedají práci s obměnou blbého čísla na šeku. To už by mohlo policii zajímat, nemyslíte?

pepanova

O podvodu vůbec nepochybujte.

Když si tyto stránky otevřete po několika dnech, tak zjistíte, že tam jsou stále stejné příspěvky,

ale pouze se mění u nich jen novější datum. A pokud vložíte svůj vlastní příspěvek,

tak nikdy se v diskusi neobjeví. Ahoj a mějte se napozoru!

danydawidow
hodnocení

0x

Dne 21.5.2013 jsem poslal na adrese olinecareertrend.com/... komentář na Online Salary Solution v tomto znění:

Objednám si Online Salary Solution nějakou příručku,ani nevím za kolik a k tomu je ještě v angličtině. Co zní vlastně vyčtu?Je to zvláštní,ale žádná Katka Vaňková matka z Plzně není.Jen úspěšná realitní makléřka na plzeňsku co jsem zjistil.Komentáře nejsou konkrétní jen v obecné rovině. Solidní firma na internetu má na sebe kontakt,tel.,e-mail, adresu.Také jsem hledal adresu na mapě a dokonce přeložil i adresu, adresa je číslo telegrafního sloupu s trolejovým vedením na parkovišti, viz. satelitní mapa, nebo číslo čtverce na parkovišti, kde je sloup co drží trolej. vedení. adresa v češtině: Řada trolejového čtverce 20C.Že by další dojná kráva z kapes důvěřivců?Myslím si,že tento komentář ani nezobrazí.Děj se Vůle Boží. Komentář se samozřejmě nezobrazil ani po zadání znaků z obrázku.

Takže je to PODVOD! DEJTE SI POZOR!

dzordz*

Tu adresu takhle spolu s kolegou Petkou nahoře opravdu překládat nemůžete..

miki00
hodnocení

0x

:)) přátelé, je opravdu zarážející jak amatérsky a průhledně je tento podvod vymyšlený. Je to smutné, že se lidé, kteří tento a podobné podvodné weby dělají zaměřují na slabé sociální skupiny a svým jednáním prohlubují jejich už tak špatnou finanční situaci. Je to hyenismus stejně jako prodávání bezcených krámů na předváděcích akcích důchodcům.

vajcak

kto viete trochu po anglicky staci precitat par komentov z tejto stranky...

reviewopedia.com/...

subi
hodnocení

0x

Co se "Online Salary Solution" jde samozřejmě o reklamní lákadlo na to jak z lidí vytáhnout peníze. Jak už tu bylo řečeno, kdo by dal tisícovku za nějaké brožurky a CDčko. Asi nikdo, nebo se pletu? Nicméně když si vymyslím systém a navléknu mu hezkou košilku, najdou se důvěřivci, co se na špek chytí.

Důvod proč takové věci vznikají, je ten že existují lidi jako je tady většina z Vás rejpalové, nikdy ničemu nevěří a z pravidla se neodhodlají ke změně. Viděl jsem tu asi 3 komentáře, které "Online Salary Solution" ne že neodsuzovali, ale pochválili jejich myšlenku. Jelikož většina z Vás vydělává peníze tím, že chodí do práce a 8 nebo 12 hodin si necháte diktovat, co máte dělat, Vás díky výplatě uspokojuje na tolik, že nehodláte dělat změny, pak je vše v pořádku. Každý se ale pak dostane na úroveň pochybností a nedůvěřivosti a chtějí něco změnit a pak přijde "Online Salary Solution" a vy to zkusíte, hups podvod. Přijde další, hups další podvod. No nic nezbývá než zase pracovat.

To že je člověk nedůvěřivý je dobře, ale dneska se nevydělává tím, že se pracuje, ale tím že se využívá systému, nebo zneužívají lidi. Abychom nechodili daleko, co naše firma BECK? To je business, to je nápad. Viděli jste, kde bydlí majitel? Víte, čím vydělávají? Dokud se to nezačalo rozmazávat v médiích, firma si tu spokojeně víc jak 10 let fungovala, a vesele nás okrádala.

Chci tím říct, že vydělávat se dá téměř na Všem, jen tomu musíte věřit, jak tomu nevěříte vy, jak by tomu měli věřit ostatní. Je jedno jestli budete vydělávat na podvodu, nebo ne. Hlavně něco najít a udělat z myšlenky systém.

Poslední problém je v tom, že ve světě MLM funguje docela dobře, ale naše česká povaha říká, já si sice vydělám 50 000, ale jako to že ten co je nade mnou dostane 10 000 za to, že mi pomohl? Zvláštní je že v práci to nikomu nevadí. Na pásce máte do 20 000 a to že zaměstnavatel za Vás odvedl 45 000, to se jako super hrubá mzda napíše a je to v pořádku. Že za ten měsíc měl ale obrat takový, že jen za Vaši práci, má dost na zaplacení i dalších dvou kolegů to už nikde uvedené není.

Co jsem chtěl tím vším říct, jestli tu jsou lidé, co si dávají práci s tím, aby zjišťovali odkud je jaká IP adresa a že firma sídlí na telegrafním nebo trolejovém sloupu, by mohla mít i tolik energie založit skupinu, udělat webovou stránku pozvat několik místních rejpalů a místo hledání indicií kdo je a není podvodník, si každý z pozvaných udělal podnikatelský záměr, nápad kterýsi nechá okomentovat od ostatních. Garantuji Vám, že do měsíce se v partě 10 lidí vymyslí takový nápad, že Vám i "Online Salary Solution" zezelená závistí. A je jedno jestli se bude jednat o podvod či ne.

BTW, pošlete mi pak tu pozvánku ;)

jiko

MLM je vazne obchod budoucnosti. Jen mi to prijde trochu netransparetni , zadny kontakt , nevim co to stoji atd... Delam MLM s firmou, ktera ma ve svete jmeno a ma super produkt. Skoda, ze se tady na techto strankach s tim nikdo netrapil a udelal jak udelal, jelikoz to vypada neduverihodne a vlastne clovek nevi do ceho jde.

JFK

sikua

Tomu teda moc nerozumím,

co tím chtěl autor říct?

Že se máme všichni chytnout za ruce a vymyslet, jak vydělat, klidně na úkor jiných, to je jedno, hlavně PRACHY!

Je mi trochu smutno z toho, jak přemýšlíme.

Chtělo by to změnu.

johanna

Jestli se dnes nevydělává tím, že se pracuje, ale jen tím, že se využívá systému nebo zneužívá lidí - jakou má asi taková společnost budoucnost? Je to takový "jakobysmus" - všechno jakoby vypadá, že je v pořádku a bublina se stále nafukuje, nafukuje . . . až praskne. Nestojím o to, vydělávat peníze za každou cenu - jediná jistota, kterou má každý, je to že všichni jednou umřeme a s sebou si nevezmeme nic. Je-li Bůh, pak ovlivňuje vše, i ty co na něj nevěří. Pokud není, tak je existence planety Země (včetně papírků zvaných peníze) v kosmickém měřítku úplně zanedbatelná.

gentleman
hodnocení

0x

koho nepřesvědčí ani obrázek z jejich webu, ať klidně investuje,

nemusí se ničeho bát, protože má "100% Pénzvisszafizetési garanciu".

Co to je? Inu, podívejte se sami.

Online Salary Solution #2

100% záruka vrácení peněz?

(Mimochodem zdejší editor je možná chytřejší než já, nejdřív tu jedničku na začátku nenapsal),

niko*
hodnocení

0x

Je pravda že ma zaujala ich ponuka, ale potom som hľadal na internete a našiel som toto fóru. Ako pokus som na ich stránke napísal negatívny komentár, a výsledok?... asi je to Vám všetkým nad slnko jasný. Najkor sa mi zobrazila hlaška v azbuke, a potom som márne hľadal svoj pridaný komentár madzi tými čo to tak ospevujú. Moj názor je že je to podvod, pretože 38 euri za cené rady nie je veľa, teda ak by v skutku boli cenné, ... no a ten kdo je odhodlaný zariskovať tak s veľkou pravdepodobnosťou blížiacou sa k istote kúpi mačku vo verci. Celkom je zaujímavé že toto fórum ešte neobiavili...

blondak

Vážení taky jsem se snažil objednat,kurýr z PPL mi dnes volal,že si to mám převzít,jenže jelikož mi to nedalo a začal jsem vše honit a ověřovat na internetu a když tady čtu ty příspěvky co to je za PODVODNÍKY,tak jsem převzetí zásilky zrušil.Vážení napálili jste se s těmito SVIŇÁKAMA?

hodnocení

Všem díky za odpovědi a názory.

Také jsem hledal po netu a našel toho vcelku málo.Tak že klasika podvod.

Ani jsem netušil,co se okolo toho strhne.:)

Ještě jednou díky.

sona*

poslala sem zpětCD,jestli mi vrátí 940kč do60dnů-nevím

pavlinovka

A co na tom CD tedy ve skutečnosti je?

cim

Tak jsem bohužel skočila na špek, měla jsem nějakou slabší chvilku*bum*Psala jsem, že chci stornovat, ale nevím no...

maj*

ja som stornovala tiez do 12hod., prisla mi odpoved ze to akceptuju, treba skusit, vela zdaru..

lucieos

Můžu se prosím prosím zeptat, na jaký mail tuto pbjednávku lze stornovat? Mooc děkuji

maj*

na taky isty mail, ako ste dostali potvrdenie o objednavke, dala som tlacitko odpoved odosielatelovi, nastastie to slo , napisala, ze rusim obj. aj jej cislo som dolozila, potvrdili mi ze akceptuju

petr311

Zdravím, koukám že jsem asi naletěl, já jsem si o tom nic nepřečetl, ale mám CD za 940,- Kč (návod) ale nikde není jak a kde přihlásit, divné... nebo asi nevím jak na to. No, každopádně teď čtu inzerci. A svažuji že jím to vrátím a ať mi vrátí peníze, Tím to způsobem chci Vás poprosit, jak jste jím to napsala? Aby Vám vrátili peníze? Děkuji za kladné vyřízení. S pozdravem Petr

majap158

Dobrý deň

Na akú adresu ste odoslala to CD?

Ja som urobila tu istú chybu a nemám adresu idba kurierskej služby.

Ak by ste mohla budem rada.

Ďakujem

Posypanková Mária

majap158

Dobrý deň

Na akú adresu ste to CD vrátila,ja mám len adresu kurierskej služby

Ďakujem

petr62
hodnocení

0x

Již jsme se napálil j jinou firmou...

A přestože stále tyto nabídky s dychtivostí hledám, mám jedno pravidlo.

Do systému vstupuji až za rok. Zatím se žádný zaručeně výdělečný zázrak tak dlouho neudržel a já mám klid...

pavlii
hodnocení

0x

I tohle DVD se mi dostalo do ruky. Jsou na něm nějaká motivační videa typu "DĚLEJTE CO VÁS BAVÍ" a taky "NIKDY SE NEVZDÁVEJTE SVÝCH SNŮ A CÍLŮ" + nějaké dokumenty. Vše je velmi amatérské a sem tam i se špatnou AJ.

V jádru věci jde o klasický MLM marketing (někteří to znají spíš jako pyramida nebo letadlo), kdy cena DVD je okolo 90Kč a zbytek se rozpouští do struktury nad Vámi. Z prvních 2 linií pod Vámi máte nejvíce peněz, pak jde spíše o drobný. Nicméně pokud je lidí dost, hodí to pěknej balík.

Částky k výdělku jsou reálné, neboť díky reklamě se zapojily i jiné kontinenty (jsou tam i lidé z africké Keni). A blbců se časem najde víc. Na stejný způsob tu kdysi fungovalo letadlo na hubnutí. Na základě inzerátu jste se přihlásili, objednali si odtučňovací balíček, který stál skoro 3000Kč a po objednávce vám dokonce zavolala mladá žena, aby objednávku a Váš zájem utvrdila. Pak přišel na dobírku balíček, ve kterém bylo spoustu letáků na prášky na hubnutí, sem tam nějaký jídelníček na týden a jedna velká rada: CHCEŠ ZHUBNOUT? TAK NEŽER!

zdendinho

chci se zeptat, když jsem si objednal tu příručku s CD, volal mi kurýr a já si to po přečtení tohoto fóra rozmyslel a kurýrovi řekl, ať mi to nechá na poště (mám v úmyslu si zásilku nevyzvednout). Když si to nevyzvednu, hrozí mi nějaký postih za to, že jsem si to objednal a nakonec to posílám zpátky bez zaplacení? Má s tím někdo nějakou zkušenost?

cim

Taky by mě to zajímalo, mám podobný plán... *modla*

Ale hned, jak mi došlo, že je to podvod, napsala jsem na ten jejich zákaznický servis že si přeji nákup stornovat - prý to lze do 7 pracovních dnů... No hlavně že tam maj že linka funguje 24 hodin 7 dní v týdnu... Psala jsem tam 3x, během 3 dní, z toho jednou i v jejich milované angličtině a NIC... *zed*

stredul

Docela by mne také zajímalo, zda za to může být nějaký postih když to odmítnu od PPL převzít. Děkuji

cim

No obávám se, že budou chtít dopravné a balné *plac*

atari*

Nemůže být žádný postih za nevyzvednutí, pokud odstoupíte od smlouvy. V podmínkách ONLINE SALARY se píše, že lze odřeknout dodané zboží do 7 pracovních dnů, a to podle zákona na ochranu zákazníků. Nevím zda mají na mysli český zákon, nebo americký. Ale to není podstatné.

Takže doporučuji, napsat že odstupuji od smlouvy, a zboží nevyzvedávat. Podle mě to pak bude bez možnosti postihu ze strany ONLINE SALARY.

zdendinho

to jim mám jako psát, že odstupuji od smlouvy na ten jejich pošahanej e-mail a ještě abych jim to psal anglicky? to se na mě nezlobte, ale to si radši zásilku nevyzvednu a budu to zcela ignorovat...vím, byla to moje chyba, že jsem si to vůbec objednával, ale pokud je firma takto nedůvěryhodná, budu s nimi podle toho taky jednat...

atari*

To nedoporučuji, Pokud neodstoupíte od smlouvy, tak bude platná, a firma po Vás může vymáhat plnění, to znamená zaplacení.

zdendinho
Já jsem žádnou smlouvu ale nepodepsal, takže nic vymáhat nemůžou, nemají to právně ošetřeno. Že jsem něco odklikal na netu pro mě není smlouva...
sikua

Nebojte se balíček nevyzvednout,

oni nic podnikat nebudou, je to podvodná firma, která neudává pravdivé kontakty!

Nic Vám nehrozí, v případě, že by dělali bububu, můžete jim naopak pohrozit vy, že jste ve spojení s dalšími oklamanými a máte v plánu to oznámit na polici. Ale pochybuju, že se s Vámi vůbec spojí. Oni to prostě jenom zkouší.

blondak

Zdendinho:Budťe v klidu žádný postih Vám nehrozí.Zásilku jakoukoliv nemusíte převzít a tím je vše daný.Nikdo se nechytá,protože žádnou smlouvu jste nepodepsal.Mě to zavážela PPL u které jsem to odmítl převzít vzhledem k podvodu a maník z PPL vše respektoval.Všiměte si jak je vytvořený jejich diletansky provedený WEB.Mastí si kapsy na důvěřivosti obyčejných lidí,kteří opravdu hledají nějakou práci na internetu.Když vemu v potaz ještě výrobní náklady 1CD-35kč,kde jsou jenom KYDY a KECI a nic,tak je to pro ně docela dobrý byznys.ŠULÍNI PROZÍRAVÝ

atari*

"Že jsem něco odklikal na netu" tak to taky může znamenat uzaření platné smlouvy. Po naší republice běhá spousta lidí, kteří skončili v exekuci jenom proto, že nezaplatili něco co si "odklikali" na internetu.

zdendinho
To ať na mě zkusí poslat exekutora a to uvidí ten fičák!
vojda

Bát se nemusíte :) Žádný postih Vám nehrozí.

timmmy
Už jsem si to objednal 7x a ani jednou nepřevzal. Zajímavé je, že to vždy poslali. Podle platných zákonú čr vám nic nehrozí.
maki*

Pavli, nevíte nic o MLM, pracuji v MLM spoustu let a vydělávám si poctivě. MLM je zcela něco jiného jako nezákonná pyramida, tedy letadlo. Jen tak na okraj, trochu mě to rozesmálo:) ale nic ve zlém, ostatní znaky pyramidy znáte, to je super napsáno.

pampam

Já teda nevím co máte doma za CD a i všichni ostatní, ale já nejenom , že je to i v češtině, jak to tady všichni kritizují, že je to v angličtině, ale vůbec se nejedná o MLM a už vůbec ne o hubnutí. To jste asi všichni někde jinde. Psala jsem už jeden komentář ale nikde ho tady nevidím, možná proto, že to někdo smazal?*hi* Z jakého důvodu?

výtka
Upozornění od sys clayman 21. 08. 2013 21:31:37
Lépe se dívat, ten komentář tu je.

lucieos
hodnocení

0x

Můžu se prosím prosím zeptat, na jaký mail tuto pbjednávku lze stornovat? Mooc děkuji

afinitys
hodnocení

0x

xtremegain.com/...

stejná adresa - Trolley Square Suite 20C

afinitys
hodnocení

0x

Podobné odkazy na které si dát pozor, najdete na stránkách Státní zemědělské a potravinářské inspekce.

szpi.gov.cz/...

martinajbc

Tuto firmu jsem tam nenašla , myslíte, že se jedná o další podvod?

darkapop

ruce pryč od toho

jirik911
hodnocení

0x

Je to jasný podvod! Logicky, když by někdo takový job měl, tak to nebude takhle zveřejňovat...a hlavně...všichni nemohou vydělat...někdo musí přijít o finance, aby je jiný získal ;)

merta
hodnocení

0x

Dobrý den,

myslím, že v dnešní době je internet plný podobných nesmyslů, které se akorát snaží z důvěřivých lidí tahat peníze. Jejich končící akce a podobně lehce prokouknete podle zdrojoveho kódu dané stránky. Například u této stránky je nastaven script na vytvoření aktuálního data dle parametru vašeho počítače. Na zkoušku si můžete přehodit datum v počítači a aktualizovat danou stránku.

Nicméně, je-li zde někdo, komu je nad 18 let, je samostatný a shání možnožnost zajímavého přivídělku, tak ať se mi ozve na email merta.es (zavináč) gmail.com. Vím o pár možnostech. Jedná se o pracovní příležitost pro lidi z a okolí Prahy.

Přeji pěkný den.

Merta J.

thesmurf
hodnocení

0x

Tak jsem taky naletěl, když jsem psal že chci balíček vrátit, tak mi přišla odpověď z jakého důvodu to chci udělat. Tak jsem napsal důvod a od té doby už žádná odpověď :( Co kdybychom se všichni důvěřivci spojili a něco proti nim podnikli? Není možné aby jim to procházelo, reklama jim běží stále :(

zdendinho

já jsem si balíček od PPL doposud nevyzvedl a ani tak nehodlám učinit...a rozhodně se nehodlám ještě zatěžovat tím, abych jim laskavě odpovídal, že ho nechci a proč ho nechci atd. jsou to podvodníci, tak IGNORE!

silenec*

Mohli by sme zalozit stranky-Slusni.Poctivi.Duverivy.Spravny cokoli se vzajemnejma vazbama a nazorama vseho ceho se neco tyka atd...zase to nekdo zneuzije nebo nevim?to jedine naky doporuceni od celena atd to se da urcite udela...sem do vseho jak Silenej,)

maki*

Úplně přesně, škoda že jsem si recenze nepřečetla dřív. Přidávám se, zkuste něco vymyslet? Co je dát na policii, oni si je už prověří, k tomu vytiskneme všechny tyto komentáře, ať to zkusí řešit..

kitule
hodnocení

0x

Ahoj lidi, je to podvod. Čtěte na:

lupa.cz/...

goldie*
hodnocení

0x

Další podvod, nebrat!

lojza1
hodnocení

0x

Příjemný den, odpověděl jsem, dostal balíček, vydělávám, není to špotný chce to jen s tím pracovat a pořádně to vše prostudovat, vřele doporučuji.

blondak

Lojza 1:Váženýpane,nemažte lidem med kolem huby,dokažte mi,že to není PODVOD a já Vám pošlu na Váš ůčet těch 940,-kč,které vehementně lákají na všech reklamních servrech včetně seznamu.OK?Je třeba abyste tady vystavil ty ,,Vaše výdělky"s tím,že to je evidentně prokazatelné a doporučte jim ať ty jejich slinty posílají taky v češtině a né v angličtině.Machrujou s CD za 35,-kč.Jasný?

leontynka007

LIDI?PROSÍM VÁS, NEBUĎTE BLBÝ!JE TO PODVOD!ŽÁDNÝ VRÁCENÍ PENĚZ NEČEKEJTE!NEPŘIJDE!JSEM NA MATEŘSKÝ A PROJELA JSEM NA TOM 990,-Kč,ALE JESTLI O TO OPRAVDU STOJÍTE TAK VÁM TO RÁDA ZAŠLU SE SLEVOU 550,- :)).BUDETE VLASTNIT STEJNĚ JAKO JÁ NEFUNKČNÍ CD ZA 35,- + NĚJAKÝ STUPIDNÍ LETÁKY A BROŽURU!

Zůstávám u svých klikaček.Klikám na zumail,masmail,penize za mail atd.Sice to dýl trvá ale alespoň něco.Lepší než drátem do oka.

maiki

Přesně tak, taky se přidávám. Poslala jsem jim to zpět doporučeně. Nevrátilo se mi to, tak adresa existuje, jedině kdo jste z Prahy tam zajděte, určitě neprojedete víc jak 940,-Kč, aspoň zjistíte co je to za lidi, když se v e-mailu nedokáží ani podepsat svým jménem, ale jen Online Salary Solution Team, takže nevíte s kým jednáte. Teď už ani neodepisují.

misul*

Můžete mi napsat adresu, kam se DVD posílá? Děkuji.

pampam

Dobrý den pane : lojza1: , jen by mě zajímalo, zda ještě doposud skvěle vyděláváte,či už jste skončil. Děkuji za odpověď.

monika666*
hodnocení

0x

Dobrý den,

dnes jsem to objednala, a i přesto riziko jsem se rozhodla, že si to jdu přesvědčit na vlastní kuži, jestli je to podvod či není.*smich*

dám vědět po vyzkoušení.*palec*

fidonet*
hodnocení

0x

Co blázníte? Akce na slevu trvá ještě asi 30 let. Nevěříte? Změňte si systémové datum na PC jako já, a hned vidíte, jak je tato stránka korektní.

Krásná ukazka sociálního inřenýrství, podvodu na důvěřivce.

doplněno 18.06.13 17:15:

HNED zítra roku 2049 ... já jsem tak šťastný, hned tam jdu, tedy až to bude zítřejší datum, na to si počkám. Hned jak bude zítra 18.6.2049 tak hned ten den si to koupím .. pokud tu ještě budu ... to by ale byla smůla .. ne?

Online Salary Solution #3
sorbon141

většinou podléháme skepci,ale snad by ti uspěšni nepsali co nedosáhli? zdá se mi to pravdivé ,940 Kč není tak velká investice

kde berete jistotu, že byl někdo úspěšný? U takových věcí si slávu šíří jen ten kdo to vymyslel a vydává se za sto spokojených lidí - to tady známe poměrně často *smich* Ale komu není rady posílá 940,- a pak měsíc brečí.

Nebo jinak: kde vydělává loterie nejvíce? V chudých krajích... jak je to možné? Za menší částku si lidé koupí naději a týden se jim žije lehčeji s představou výhry.

barat

Svatá prostoto...

Do toho snad může jít jen blázen...

Ale taky jsem na to koukala, vyhodnocovala jsem internetové nabídky práce do seminárky.

Musím říct, že se hledá těžko něco úžasnýho, když to takhle bije do očí, tak to je jasná hovadina.

dzordz*

Však vesele investujte svých 940, když se vám to zdá pradivé, já si svých 940 radši nechám, tímhle způsobem je ze mě nikdo nedostane :)

doplněno 23.06.13 15:17:

Mimochodem nechce se mi věřit tomu, že TOHLE má 112 odpovědí *haha*

maki*

Já jsem si to objednala a lituju, opravdu mi peníze nechtějí vrátit a CD je nepoužitelné, úplně o ničem. To si fakt raději zajděte s někým na dobrou večeři. 940,-Kč není moc, ale ani málo. Už jsem dokonale poučená. Upozorňuji, rozhodnutí je stejně na Vás, ale tímto nezbohatnete.

marcous*

no,jsme na tom stejně a angličtina u mě téměř nulová...tak mě taky oblblnuli,se mi to nestává často,ale vede k tomu finanční situace,myslím nejen moje :(*zed*

gigahertz
hodnocení

0x

JE TO PODVOD!

Pozrite. Kliknite si napr. sem:

onlinesalarysolution.com/...

Celkom dole na spodnej casti webstranky sa nachadza velmi zaujimavý text hnedym pismom, ktory si len malokto vsimne:

" So spoločnosťami uvedenými vyššie nemáme žiaden vzťah, logá sú uvádzané len ako príklad."

myslia sa tym loga spolocnosti ako MSNBC, Yahoo, Fox News, Facebook a pod. Weby s ktorymi sa udajne pracuje pocas toho "uzasne skveleho zarabania z domu"... no len nerozumiem tomu ako ked s nimi nemaju ziaden vztah :) Tak amatersky podvodnu stranku som este snad v zivote nevidel.

timmmy
Napsané to tam mají proto, aby je tyto společnosti nemohli zažalovat. Jsou chytří. Ale web moc dobře udělat neumí. Je to opravdu jen pokus obrat lidi o peníze. Pokud to objednáte a převezmete, tak jste o ty peníze přišli. Já jsem si to objednal už 7x a nikdy nepřevzal. Zajímavé je, že to vždy poslali. Aspoň na postovnem prodělávají. Mějte se lidicky.

mmoskyt
hodnocení

0x

Přemýšlel jsem nad nabídkou, jako každý jiný. Je to pěkná hovadina. Dost to do očí bije. Ani ty fotky nejsou originální. Jak z časopisu. Kdokoliv, kdo chce pracovat a vydělat peníze, přece nebude ještě někomu platit. Pyramida, jakvyšitá. To radši ty prachy propiju:)

maki*
hodnocení

0x

Dobrý den,

je to podvod, objednala jsem si CD a když chci teď ve lhůtě vrátit peníze tak je to problém. Už to řeším měsíc a stále se vymlouvají na reklamační oddělení, že jim ještě neodpověděli.

CD je úplně o ničem, musíte umět perfektně anglicky a také na počítači na úrovni programátora. Já pracuji na PC 15 let běžné práce, instalace, ale nejsem programátor ani počítačový expert a vůbec jsem nechápala co tam po mně chtějí.

Určitě nedoporučuji, hlavně garance vrácení peněz nefunguje.

nenidebil
hodnocení

0x

Lidi je to podvod doporucuji zadat vymslenou adresu vymyslene jmeno vymysleny telefon a bombardovat je objednavkama pokud nevolaji a rovnou posilaji neni co resit at maj uz kurna nejakou praci kdyz se s nama pokouseji vyjebat!

777
hodnocení

0x

Lidi, lidi.. ja absolutne nechapu, jak nekdo muze v dnesni dobe byť jen jedinou vterinu premyslet o tom, zda to podvod je nebo neni.

To jste opravdu tak hloupi?

Kdyby se psal rok 1992 nereknu, ale dneska? Staci jedinej pohled na onen web a je mi vse jasny..

Mnoho internetovejch podvodu je mnohem mnohem rafinovanejsich, ale na tuhle stupiditu se DNES muze chytit opravdu snad jen totalni blbec.

Vsichni co jste si tu "prirucku" koupili - vubec ale vubec vas nelituju, dobre vam tak - vsem vam to patri.

A jeste jedna rada na zaver - VESKERY nabidky podobnejch praci na internetu s pod. kouzelnymi vydelky jsou VSE na 100% podvody!

Jestli si nekdo mysli, ze si napr. za 2hod. denne klikani nekde na reklamy vydela treba i jen 5 nebo 10tis mesicne, tak je totalni BLB!

evine269
hodnocení

0x

P.T.

Objednala jsem si DVD.Prohlédla jsem ho několikrát, nastavit mi nelze popis nekorensponduje se skutečností...! Eva

satri

Dobrý den jsem specialista v oboru seo na eshopy a stačí jen se podívat sem jak hrozné je seo této firmy která ho na webu propaguje>> seo-servis.cz/... takto vytvrořené seo je opravdu amatérská záležitost.nejsou u webu vypněny ani základní data je to podvod na lidi

dzordz*

Nic tak hrozného (z hlediska funkčnosti) tam není.

Proč by se o nějaké seo vůbec snažili? Jim zaříděj návštěvnost lidi, kteří už naběhli, případně nějací zaujatí naháněči. Viz například tohle téma. Dlouhá a obsáhlá diskuze, vše podrobně rozebírané. To je popularity, to bude sledovanost!

majap158

Ja som si to objednala tiež. JE TO BLBOSŤ, kde nie je ani registračný link.PODVOD ako bič!

Hľadala som niečo seriózne cez internet.Je to podvod a vrátiť to treba do USA.

fuki

Moc děkuji za záchranu. :) te´D DOŠEL BALÍK -ODŘÍKÁM TO

voroslorant
hodnocení

0x

Ad 1) Jasne že je to podvod. Behem prvnich 5-ti sekund se da najit 10 znaku piramidy. Škoda řečí o tom, jestli je to (pokus o) podvod.

Kdo naleti, tak mu to skoro i preju.

Ad 2) Me fascinuje, udivuje, děsí, hozhořčuje, irituje, že facebook dovolý podvodnikům placenou reklamu. Ja na tyhle svinstva klikam, abych je poskodil aspon o ten 20-25 centů, co jim můj click stojí.

Ad3) Takový podvodníci si podle mě zaslouží minimálně vězení a zastavení všechen jejich majetku. Dle mého názoru okradají ty nejtupší lidi, kteří většinou už takhle žijí v tísni.

Tak jim pomozme. Nevíte někdo, jak by těmto podvodníkům šlo ztížít život? Jasně, pravní cesta je jedna cesta, ale není ještě neco jiného? Nešlo by třeba vypátrat lidi, kteří za tím stojí a nějak jim ublížit? Já nerad někomu ubližuji, ale snad by to snížilo počet potencionálních podvodníků.

Ad4) Fuck legislativa. Paragrafy jsou na obdobné problémy k ničemu.

Ad5) Žiju ve Švýcarsku. Jak to že se ve švajcu nepotkávám s ničím podobným?

Lori

jana4
hodnocení

0x

No já jsem si to objednala, po spuštění CD jsem zjistila, že to pro mě není. Druhý den jsem jin psala, že chci CD vrátit a chci zpět pení. Nejdříve se mnou komunikovali a už je to víc jak 2 měcíce co se mnou přestali komunikovat. Reklamace trvá už půl roku a nic. Máte s tím prosím někdo zkušenost, někdo komu se povedla reklamace?

leontynka007

Tak toho už se nikdy nedočkáte.Je to podvod.Já jsem na mateřský a naletěla jsem jim na to před rokem a půl.Do dnes nic nemám.Vlastně mám CD a blbý neúčelný příručky!Najeďte si na výpis účtu o transakci a zamávejte těm penězům.Tak jsem to udělala já.No jo,holt - chybama se člověk učí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]