Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve čtvrtek jsem shlédla film Odsouzeni zemřít -Otevřené moře 2, který měl být natočen podle skutečné události. Zajímalo by mě na jakém základě byl film natočen a do jaké míry je podle skutečnosti, protože jednání lidí, kteří se pokoušeli dostat na palubu bez jednoho dobrého nápadu je určitě pro mnohé nepochopitelné. Jde o partu mladých lidí, kteří daleko od pevniny naskákali z jachty do otevřeného moře a zapomněli shodit schůdky, po kterých by se dostali nahoru. A tak v moři vedle jachty jeden po druhém umírali. Na netu jsem zatim našla verzi, že zemřeli všichni, ale také verzi, kde pouze obepluli jachtu a schodky byly na opačné straně lodi. Tak me pořád vrtá hlavou ,jak to opravdu bylo. Znáte někdo skutečnou verzi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.