Nejste přihlášen/a.
Čáu, je mi patnáct a měřím 154 cm, takže jsem dost malej a nevim jakej koníček... Fotbal, hokej, tenis pro mě nepřipadá v úvahu kvůli mé výšce a ani se mi nechce hrát tyto sporty...bavil by mě kolektivní sport, který není fyzicky vytěžující a ve kterém nezáleží na výšce nebo se tam dokonce uplatní... cena pro mě nehraje roli a jsem sportovní typ ale žádný technik dokonce jsem uplně levej na technické věci... když mi pomůžete budu vám fakt vděčný )
Těžko radit, když nevím, co tě baví, sportů jsou desítky... vodáci chodí v zimě místo lidí plavat Běh, kolo, brusle, squash, pingpong, badminton (to je úplně něco jiného, než tenis
)? Plavání, bojové sporty?
Přemýšlej, snad víš, co by tě mohlo bavit.
Bouldrování, tady můžeš začít v každém věku. Atletika-vytrvalostní běhy, lyžování-běžky,stolní tenis, plavání, karate. Je toho hodně co můžeš dělat se svou výškou, ale je ti 15let a určitě ještě pár cm vyrosteš. Když chceš dělat nějaký sport, tak musíš počítat, že to bude i fyzicky vytěžující. Žádný sport není leháro. Jedině ty šachy, ale tam musíš dost přemýšlet, ale zase můžeš jen sedět a nehuntuješ si tělo. Bud chci dělat sport a musím i dřít, i když to bude makačka, nebo o sportu ani neuvažuji.
Píšete, že jste dost malej, 154 cm. Na to, aby jste svůj život, nějak začal vyplňovat, nemá vaše výška žádný vliv. Máte národy, kde jsou muži malé výšky a přitom se proslavili. Můžete mít malou postavu, ale vaše postava, může být vypracovaná sportem. Třeba Karate, můžete mít nejen pěknou postavu, ale budete se umět v dnešním světě i bránit. Jen můj názor.
V Karate prcek fakt neuspěje. Já mám o dvacet čísel víc a při kumite jsem proti podstatně vyšším protivníkům neměl velkou šanci. Navíc Karate je, co se sebeobrany týče, úplně k ničemu. Ať jde raději na lekce krav maga, nebo musado, které k můžou být v nouzi k něčemu platné. Pokud chce tazatel soutěžit, ať zkusí třeba ten stolní tenis, který tu někdo navrhoval. To je sport pro lidi menšího vzrůstu.
co třeba zkusit KITE v letě kitebording v zimě snowkite nebo buggykiting vyceůčelový sport na každé období jen musí foukat větr
jedná se ovládání tažného draka v různých velikost podle váhy výšky
Prominte,ale ptát se jaký si máte vybrat koníček mi příjde trošku padlé na hlavu.
Na to musíte přijít sám co vás baví a čím chcete vyplnit volný čas.
to sice ano ale chci poznat něco o čem jsem neslyšel nebo nezkusil, jasně že chci dřít ale nechci aby se mi zastavil růst...
Neslyšel jsem o sportu, u kterého by se zastavil růst mladého člověka (do výšky), pouze sport zastavuje růst člověka do šířky v jistých partiích, což bývá pozitivní!
no já hrál hokej deset let a byl jsem na ledě jedenáct krát do týdne a totálně mě to vytížilo a zastavil se mi růst a kvůli tomu jsem teď malý (vím to, podstoupil jsem speciální vyšetření)
takže ano, dá se zastavit (růst)
Nojo, ale tímhle tempem už to nelze brát moc jako sport, to je fakt spíš sebevražda!
To je jak když si jeden chodí do posilovny dvakrát týdně trošku protáhnout tělo a druhý je tam denně od rána do večera a k tomu žere bobule...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.