Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topinka přepálena

Od: spatnost odpovědí: 15 změna:

prosímvás co je dobré dělat když jsem snědl spálene topinky a ted se cítím jako kdybych mněl v břichu bombu? děkují :D

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zkuste mátový čaj.

spatnost
hodnocení

dobře děkují mockrát skusím :)

Jakypak caj proboha..
Na bombu v brise jedine policejniho pyrotechnika..a co nejdrive vyklidit okoli Vaseho bytu..
uko

opravdu vitpné, až se za břicho popadám *bzum*, tazatel píše jakoby měl v břiše bombu, ne že ji tam má...

des*

Je to tak správně,normální topinky sní kde kdo,spálenou jen hrdina,akdyž se potom cítí jak s bombou,je lépe se moc nemlet,aby nevybuchla.Příště snad bude líp.

martinaa*

Ten já používám vždycky, když mě bolí žaludek, trápí střeva, pocit těžkosti a celkově různé zažívací obtíže:) Pokud možno neslazený, pokud ne tak aspoň med;)

hodnocení

0x

Je dobré být šetrný, ale ne zase až tak moc. Přepálené topinky jsou hrozně nezdravé a když se mi to občas povede je přepálit, raději ty 2 krajíčky chleba oželím, vyhodím a vyliji i použitý omastek. A udělám si nové. Jsou mi prostě tak nesympatické, že bych je stejně nepozřela. Stejně tak přepálené buřty na ohýnku. Raději bych snědla neopečený a studený, než ten černý.

Jinak se natáhněte na záda, uvolněte se, snad to časem strávíte a bude zas dobře. Nemačkejte si žaludek. A mezitím, než se Vám udělá líp, si slibte, že už nikdy takový humus nebudete jíst. *mala*Jaga.

A možná, že by nic nezkazila tableta či dvě živočišného uhlí.

hodnocení

0x

a co to vyzvracet? *hi*

jumba

To je škoda vyzvracet,zase bude mít hlad. U nás se říká, že připálená topka, nebo buřt, jde na krásu.

Když mi je někdy šouflo, tak dostanu nějaké hnusné kapky, babička říká, že jsou z kozla nebo co. Nevím přesně jak se jmenují, ale prodávají je v lékárně. Nebo stačí kuchynskou sodu a rozmíchat ve vodě s octem, pak si pořádně krknete a je to lepší.

Jumbo, z kozla zaručeně nebudou, to by byly cítit až do Prahy!*smich* Budou to asi tzv. kozlíkové kapky, vyráběné z rostlinky Kozlík lékařský, na uklidnění žaludku. A protože latinsky je to Valeriana, říká se jim také kapky valeriánové. Kozla nikdy!*ee* Jaga.

b
hodnocení

0x

Při zažívacích potížích spolehlivě pomáhá tzv. živočišné uhlí - CARBOSORB, CARBOFIT ...

Hodně zapít, nebrat příliš vysokou dávku, aby nevznikla zácpa.

B.

figurek*
hodnocení

0x

objednejte novou kadibudku.

adco.cz/...

kaczus88
hodnocení

0x

Jen aby to nebyl Muhamed Atta:)

poseidon*
hodnocení

0x

Zkuste cvik zvaný svíčka a vydržet cca půl minty v této poloze, obsah žaludku se tím trochu přeskupí.

bena*
hodnocení

0x

Doporučil bych nějaké bylinky - Becherovku nebo Jägermeistera. Originál Fernet taky není špatný volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]