Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budocnost a prace

Od: tera* odpovědí: 6 změna:

Pomozte mi mam se stat muzikantkou anebo atletkou nebo zachranařkou lekarkou

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

A co z toho umíš?

doplněno 08.03.12 20:15:

Já myslela, že chceš být zpěvačkou, tak co tedy? Buď si stanov jeden cíl anebo ještě počkej, až trochu vyrosteš. V tomhle věku má každý velké ambice. Je ti devět, ještě nemáš ani dochozený první stupeň základky, takže nemůžeš vědět, k čemu máš buňky.

ellin*
hodnocení

0x

Řiď se srdcem... Co děláš nejraději a co ti nejlépe jde? Vyber si jednu věc nejbližší tvému srdci a té se věnuj a piluj jí. Je ti tedy asi devět, že? (jak říkala martinaa) Máš ještě spoustu času se rozhodovat, za rok třeba budeš chtít být fotografkou, učitelkou nebo novinářkou... ;)

hodnocení

0x

já myslím, že by nejlepší bylo zvládnout vše najednou. toto je zrovna kombinace, která je snadná!*hej*

lidus*
hodnocení

0x

Nemůžu se ubránit otázce., co umíš? Zpěvačkou-v 10ti letech se s úspěchem účastníš pěveckých soutěží a navštěvuješ LŠU , atletkou- jistě už dnes zastupuješ školu v atletických olympiádách a jsi členem nějakého svazu-atletika, plavání, judo, gymnastika nebo aspoň Sokol-Orel. Lékařkou-minimálně nemáš hrůzu z krve a dobře se učíš.

Přestaň se k něčemu upínat, máš ještě dost času něco v životě dokázat. Mimochodem já bych se dnes stala zubní lékařkou (ty tu chybí) nebo laktační poradkyní (tak snadno získané peníze se hned tak nevidí).

buss
hodnocení

0x

1 dělat co tě baví, ale pak moc nehledět na prachy
2 najít si práci pro prachy, i když se tam bude chodit s odporem...
3 dá se najít oboje? pak si tu prachatou práci oblíbit

figurek*
hodnocení

0x

Taky jsem měl takový problém a nevěděl jsem čím být. Hokejistou, kosmonautem, železňákem s dlouhým kladívkem, pilotem stihačky, námořníkem, Fantomasem nebo popelářem? Je to těžké rozhodování. Asi ti neporadím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]