Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit nosovek

Od: axlik* odpovědí: 3 změna:

Při cestě domů jsem ve vlaku sepsal takovej kousek, chtěl bych jen objektivní kritiku a rady jak se zbavit nosovek.

Kvalita je zapříčiněna levným mikrofonem a proto někdy nejde rozumět :( děkuji :)

youtu.be/...

doplněno 08.03.12 12:54:

Nikdo nic? :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Váhala jsem, jestli mám odpovědět, protože zcela jistě neporadím s nosovkami. Ale poslechla jsem si a špatné se mi to nezdá. Moc se mi líbí - tak dlouho se pro vodu chodí, až zjistíš, že máš krátký nohy...Co Vás baví víc - skládat texty, či dělat muziku?

doplněno 08.03.12 13:17:

Chápu, vybavení je velmi nákladný koníček, ale třeba...jednou...kdoví? Každý umělec nějak začínal. Přeji Vám, ať se daří a jste čím dál lepší.

axlik*
hodnocení

Dobré po obědě :) děkuji za reakci, už jsem doufal, že se můj pří(z)spěvěk ztratí v zapomění :)

Muziku mě baví dělat, ale bohužel k tomu nemám dostatečné vybavení :( texty složit je jednoduchý protože k tomu stačí hlava, tužka, papír a zavzpomínat :)

Jinak děkuji, není nic tak skvělýho, ale po dlouhé době jsem něco dotáhnul dokonce :)

doplněno 08.03.12 13:27:

Děkuji mockrát :)

hodnocení

0x

Mně se to také líbí *palec*. Co se týče mluvení přes nos - pokud vám to vadí, zkuste se poradit s lékařem (většinou to bývá kvůli nosním mandlím). Na druhou stranu takový zpěv zní docela originálně, já bych se toho asi nezbavovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]