Nejste přihlášen/a.
Při cestě domů jsem ve vlaku sepsal takovej kousek, chtěl bych jen objektivní kritiku a rady jak se zbavit nosovek.
Kvalita je zapříčiněna levným mikrofonem a proto někdy nejde rozumět děkuji
Nikdo nic?
Váhala jsem, jestli mám odpovědět, protože zcela jistě neporadím s nosovkami. Ale poslechla jsem si a špatné se mi to nezdá. Moc se mi líbí - tak dlouho se pro vodu chodí, až zjistíš, že máš krátký nohy...Co Vás baví víc - skládat texty, či dělat muziku?
doplněno 08.03.12 13:17:Chápu, vybavení je velmi nákladný koníček, ale třeba...jednou...kdoví? Každý umělec nějak začínal. Přeji Vám, ať se daří a jste čím dál lepší.
Dobré po obědě děkuji za reakci, už jsem doufal, že se můj pří(z)spěvěk ztratí v zapomění
Muziku mě baví dělat, ale bohužel k tomu nemám dostatečné vybavení texty složit je jednoduchý protože k tomu stačí hlava, tužka, papír a zavzpomínat
Jinak děkuji, není nic tak skvělýho, ale po dlouhé době jsem něco dotáhnul dokonce
Děkuji mockrát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.