Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkupna barevných kovů-rozjezd

Od: karda odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,máte tady někdo zkušenosti s podnikáním v oboru zpracování kovového odpadu,konkrétně výkup barevných kovů...jde mi o to jestli se vůbec vyplatí s tím začínat,co je třeba(legislativa)kdo od výkupny odebírá kovy,jaké finanční prostředky jsou potřeba k rozjezdu atd,atd...prostě všechno

Kdyby se tu našel někdo kdo mi poradí budu moc rád,případně mám vyučení v oboru truhlář(jsem po vyučení,žádná praxe a případně i v tomto bych klidně i začal podnikat,ale tady už tuším že náklady na rozjezd budou neporovnatelněkrát vyšší než na výkupnu barevných kovů

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Myslis ze na rozjezd truhlarske zivnosti bude potreba vyssich nakladu predstav si ze ti dovezou nakladak treba 20tun zeleza kdyz se vykupuje zellezo zhruba za 4kc kilo tzn 20tis kg x 4kc to mas v hotovosti 80tis kc za jedno auto vem si ze ze zacatku to treba nebude tak horky ale potrebujes dost hotovosti a to neni prca zbohatnout nevim jestli se da protoze tohle maj zmaknuty velky firmy ktery maj dost penez na tohle pokryti otazka je jestli na provozovani sberny neni potreba koncesni listina to si nejsem jist ale jak vidim nemas praxi ani jako truhlar tak radsi ani tohle nedelej sezen si praxi a zjisti jestli neco umis pokud ano prace zakazky a ostatn iprijde samo na rozjeti sberny se vykasli na to nemas penize podle me ale mozna se pletu...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Dneska by chtel kazdy podnikat, a pak to dopada katostrofalne. Jak pro podnikaveho cloveka, tak pro zakaznika. Vetsinou tedy pro zakaznika.

Bez praxe chces truhlarskou dilnu na co? Dokazes vyrobit nabytek? Postel? Kuchynskou linku? A zivnostenske opravneni v tomto pripade taky neni mozne. S tim vykupem to taky neni zadna slava, vzdyt ceny se rychle meni a takovych vykupu je dneska sposta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]