Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznámka v ŽK - prdění

Od: mates8* odpovědí: 9 změna:

Může mi učitelka napsat poznámku za to, že jsem si 'prdl' v hodině a neslyšela to ani to necítila, jenom slyšela jak se ostatní posmívají a řekli že jsem si 'usral'*zed**zed**smich*.

doplněno 07.03.12 22:34:

+řekla že tím silně otravuji vzduch ve třídě (vůbec to nesmrdělo)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

b3art*
hodnocení

0x

Ahoj Mates8 jo jo může ti za to dat poznámku :-D Kamarád jí na základce dostal :-D

a napsala mu tam "Vyrušuje prďěním v hodině. Děkuji" a podpis učitelky... nebudu jmenovat... :-D

cinematic*
hodnocení

0x

Napsat může, některé jsou schopné napsat neuvěřitelné elaboráty. Lidově řečeno bych se zrovna na takhle "závažnou " poznámku "vyprdnul". Jednou z toho bude tak maximálně veselá historka u piva, při vzpomínání na školní léta. :)

hodnocení

0x

Myslím že to napsat může, ale nad tím bych se tak akorát zasmál s kamarády i doma s rodiči, řekl si že je to kráva a víc to neřešil :)

hodnocení

0x

Poznámku napsat může. Jestli ses schválně večer před vyučováním nacpal hrachovou kaší a teď si tam vesele pšoukáš spolužákům pod nos, zasloužíš si to. Jestli to uteklo jen tak náhodou a nechtíc, neřešila bych to. Stane se to snad každému. A jednou na školním srazu se tomu třeba společně zasmějete.

Mám vzpomínku, jak se to stalo na základce spolužákovi. Paní učitelka ho poslla za dveře "vyčichnout". On prosil, že si s sebou vezme aktovku, prý se mu v ní kluci hrabou. Dovolila mu to, on se na chodbě ustrojil, popadl aktovku a utekl. A kvůli jednomu pšouku měl prima volný den.*smich*

Také jsem četla kdysi, že v Anglii se to stalo vysoce postavené, bohaté a velice slušně vychované starší dámě na nějakém okázalém a důležitém banketu. Prý moc hlasitě a všichni věděli, od koho to pošlo. Paní okamžitě odešla a našli ji pak doma oběšenou. Prý nemohla přežít tu strašnou hanbu.

Tak vidíš, co dokáže jeden prdík. Někdo mávne rukou, jiný si bere život. Nejsme všichni stejní. ;) Jaga.

doplněno 08.03.12 07:56:

Ještě by mě docela zajímalo, když tvrdíš, že to nebylo ani slyšet, ani cítit, jak na to spolužáci přišli, že se to stalo? A žes to byl právě Ty?*smich* Stejně tak to mohl být třeba Pepek. Nebo nikdo.

hodnocení

0x

Kdo krká a prdí, zdraví si tvrdí!

doplněno 08.03.12 08:23:

Hm, tak animované obrázky tu nefungují. Škoda :)

polinek*
hodnocení

0x

má známá si ve škole prdla,,, a dokonce jak se ostatní začli smát,tak se to z ní sypalo jako "korálky" ,,,nafasovala 3 z chování...jakoby mohla prdel..i poručit. Už tohle ji chudáka ztrapnilo a hloupá učitelka včetně sboru jsou asi andělé a neprdí.

Ještě jsem nikoho neslyšela ani v knize rekordů zaprdět "Bethovena" to by se asi pos,,,ral.Zkazila jí vysvědčení ...

ladinpraha*
08.03.12 13:43

skye*
hodnocení

0x

Mám kamarádku, které se toto před lety ve škole také stalo, bylo to ještě na základní škole. Dostala poznámku a byla poslána za dveře. Kamarádka to doma řekla rodičům, ukázala poznámku. To jste neviděli, co její mamku popadlo. Druhý den letěla do školy přímo za ředitelem a nechala si vyučující zavolat. U ředitele si na ní začala stěžovat, že nechce, aby měla zdravotní problémy a že je to věc přirozená, samosebou by to nemělo být ve společnosti, ale ruku na srdce - komu z nás se to někdy nestalo v nevhodnou dobu? Občas to prostě nejde udržet. Takže požadovala po vyučující před ostatními žáky omluvu (z toho důvodu, že jde o přirozenou věc, mohlo by to mít zdravotní následky a navíc její dceru úmyslně zesměšnila - dokonce to přirovnala k šikaně). Závěrem vyučující na příkaz ředitele předstoupila před třídu a musela se kamarádce omluvit *smich*

No jak říká moje babička: "Lepší jeden prd, nežli deset doktorů" *smich*

hodnocení

0x

Muzem ale jako rodic by jsem se tomu spis zasmal. Pi ucitelka nejspis nosi v zadku spunt :). Muzete se ji zeptat, jestli, kdyz to na vas prijde muzete vybehnout na chodbu, aby se neotravila :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]