Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych si koupit mikinu od Bonprixu, podle jejich tabulek bych měla mít vel.40.Slyšela jsem,že většinou výrobky neodpovídají, jsou větší. Nemáte někdo zkušenost s nákupem oblečení od této firmy?za všechny odpovědi moc a moc děkuji
Mám a už nejspíš nikdy nic. Oblečení nic moc kvalita, moc jsme nebyli spokojení. Navíc kamarádka pracuje jako příležitostná modelka a zúčastnila se focení právě pro Bonprix - oblečení má klidně úplně jiné tvary a střihy, ale na modelkách se špendlí a upravuje, aby vypadalo krásně padnoucí a sexy.
Jediné, co jsme od nich pořídili pěkného z asi deseti nákupů, byl jeden světřík...
Mám od nich košili - barvy velice pěkné, jak jsem chtěla /kostka/, materiál hadr. V těle dobře, pěkně se nosí. Rukávy do manžet a na knoflíčky. Nemohu v nich natáhnout ruce, rukávy jsou krátké a brání natažení. Jak hýbu rukama, manžety se vysouvají nahoru, ale protože je drží knoflíčky, pekelně škrtí. Když manžety rozepnu a ruce natáhnu, hned mám z dlouhých rukávů tříčtvrteční. Rozepnuté manžety se mi pak plácají kolem rukou. Děsně mě to štve, už ji radši ani nenosím. UŽ NIKDY VÍC! Jaga.
Jestli to vůbec jde, nic takového jsem v podmínkách nákupu nenašla.
Zkuste zavolat bonprix.cz/... a zrušit objednávku telefonicky.
Pokud ti nesedí mikiny od Bonprixu, pak zkus luxusní kousky od Youngprimirtive: youngprimitive.cz/...
Mají skvělou gramáž a velikostně OK. Zboží koupené online můžeš vždy bez udání důvodů vrátit, což platí pro většinu zboží z eshopu a pokud nenakupuješ na IČO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.