Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné hrát online automaty zdarma?

Od: citronek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny..

Na internetu nejsem žádný profesionál, ale občas si rád zahraji nějaký ten automat, nebo jinou zábavnou hru. Automaty zdarma jsou skvělá věc když má člověk trochu toho času navíc. Jen mi nejde do hlavy jedna věc. Proč ty lidi ty stránky tvoří, když se tam hraje jenom zdarma? Podotýkám, že nejsem žádný internetový mág, třeba nějak vydělávají, ale to nevím. Pro mě nejlepší stránka pro hru těchto automatů je automaty-zdarma.com/... Jak vydělává například tahle stránka?

Díky za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

no já nevím, ale jako první mi to nabídlo instalaci jakéhosi jejich Softwaru. Takže bič a pryč. Bůhví co ten jejich SW dělá v počítači. Při své podezíravosti, bych tomu nevěřil ani za mák. Asi nejde jenom o ty automaty.

citronek*
hodnocení

Na automaty-zdarma.com to po mě nikdy instalaci žádného Software nechtělo, pakliže jsem nechtěl hrát za peníze v nějakém casinu. Slyšel jsem, že online automaty mají prý větší výhernost, nebo co..

buss
hodnocení

0x

Ne všechny weby jsou přece na vydělávání, mají je i pro radost. Otázka co pak začne např. po zaregistrování chodit, reklama ... a někdo se nachytá a začne pak vrážet prachy, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]