Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad z AJ ->> ČJ

Od: adabo* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, s většiny angličtiny si poradím, ovšem tento návod je pro mě jiný kafe a potřeboval bych přesný překlad textu, který dodám pod tím. Zkoušel jsem různé překladače, ale nic mi nedávalo srozumitelný překlad, tak se ozývám tu. Děkuji předem.For the main body of the head phones, I spun some wood that I'd cut out into circles on a wood lathe. I did the same for the antenna things (which are also on the arm covers) so that they'd round at the top and thin out at the bottom. Then I attached them to a hair-band.For the arm things, I used PVC pipe, which I cut in half lenthwise, and drilled holes in. Then I pretty much added some black plastic to re-attach them and painted the buttons. For the borders, I used some rubber pipe.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

To je popis výroby nějakého kostýmu či co?

Na výrobu těla sluchátek jsem použil dřevo, které jsem vyřezal/nařezal a pak z něj vysoustružil kolečka*. Totéž jsem provedl s anténami (které jsou také na krytech ramen/na pažích), aby byly nahoře kulaté a dole tenké. Pak jsem je připevnil k čelence.

Na ruce/ramena jsem použil trubku z pvc, kterou jsem podélně rozříznul napůl a do níž jsem vyvrtal díry. Pak jsem akorát přidal černý plast na opětovné upevnění** a namaloval knoflíky. Na okraje jsem použil gumové trubky.

*spin je asi nějaká obráběcí činnost

**zřejmě těch polovin zpět dohromady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]