Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenost s Herbalife?

Od: petullis* odpovědí: 11 změna:

Ahojky chtěla bych zkusit Herbalife, ale čtu o něm vše možné a bojím se

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ano, mám, špatné i dobré. Špatné jako prodejce a výborné jako uživatel. Už jsem to tady někde popisoval, stačí dát do vyhledávání...

doplněno 05.03.12 21:39:

Hledat "herbalife"...

petullis*
hodnocení

mám vysoký tlak a beru léky a četla jsem, že ty koktejly obsahují kofein a hodně olova našla jsem to zde: dama.cz/...

hop®

Nezlobte se na mne, ale názory "nějakého pana Jaromíra"pro mne vůbec nejsou "směroplatné", především nejsou ničím podloženy. Jakožto bývalý prodejce mám za sebou několik firemních školení nejen o MLM (způsob marketingu), ale i o historii a složení tohoto výrobku. A věřte mi, že pokud to není nějaký padělek, neuškodí to, naopak to pomůže. Podle způsobu dávkování jednotlivých složek lze docílit různých pozitivních efektů na lidský organismus. Dnes už to neprodávám, tak to neberte jako reklamu. Spíš přemýšlím, že bych to opět někde zakoupil...

doplněno 05.03.12 22:41:

Mrkněte na ofiko web herbalife.cz/... - když vynecháte nabídky na spolupráci, tak je reálný obsah důvěryhodný...

des*

Podle mne je Herbalife,jen důl na peníze pro prodejce,kdy obtáhne kupujícího o značnou,přehnanou částku.Prakticky Herbalife neuškodí,ale ani se poněm nezhubne,a to jsem všechno poctivě dodržoval.

hop®

Ano. možná podle Vašeho názoru. Možná jste i jedna z obětí, která se vymyká fungování tohoto přípravku, ale to byste byl velká výjimka. Důl na peníze to určitě je pro schopné prodejce, jako všechny podobné marketingové modely. Ovšem to nic nemění na funkčnosti vlastního výrobku...

petullis*
hodnocení

děkuji za odpovědi, já dostala zdarma celou krabici a zajímalo mě jen nestli neuškodí.

hop®

Jestli myslíte krabicí jedno balení (několik různých složek), tak to neuškodí, akorát musíte vědět, kolik kterých ingrediencí požívat, aby to mělo požadovaný efekt - nevím, co od toho očekáváte (podle dávkování po tom lze tloustnout či hubnout nebo jen čistit organismus...). Ale jestli máte velkou krabici a v ní několik balení, tak to nepoužijte najednou během jednoho dne! ;)

Sice to není lék jako takový, ale před použitím by bylo dobré vědět něco o dávkování a průvodních jevech při používání - přecejen to není jako šaratice či živočišné uhlí na upravení tuhosti exkrementů...

pecenkav*

Sice to uz neprodavas, ale zblbli te uz naporad, to oni dokazou. Taky se me snazili dostat, chodil jsem na skoleni, uzival jsem ty jejich pripravky, v dobre vire a ze kdyz se to osvedci, tak ze bych do toho sel.

Muj zaver: je to dobry chutove, jinak je to jenom tahak na penize, zdravi to neprospeje, vetsinou ani neuskodi, me to osobne spis uskodilo a jestli jako pruvodni jev je zhorseni zdravotniho stavu, tak jsou i levnejsi sracky, nebo se da penez zbavovat i jinak, treba ja bych za ne i podekoval, prodejci herbalife jsou spis nasrany, kdyz se jim nepovede kafku ukecat.

petullis*
hodnocení

tak včera mi řekl, že mi dá jedno balení, pochopila jsem že zadarmo, ale dnes říkal, že zadarmo ne, že jsem to špatně pochopila, bohužel, netuším jak mu to zaplatím, když jsem momentálně bez práce a můj měsíční příjem je 7000kč a to žiju s 10letou dcerkou. Co se stane když mu nic nezaplatím?

Petullis: ODMÍTNĚTE TO!.!.!

doplněno 06.03.12 10:29:

VRAŤTE TO!.!.!

petullis*
hodnocení

průšvih, já si včera vzala jednu dávku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]