Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o tomto autě?

Od: nnn odpovědí: 9 změna:

Jaký je váš názor na toto auto?Nevím zda si ho mám koupit...už má dost najeto

auto.bazos.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

za ty prachy ujde, a kilometry sedi vzdyt je to 1996 roky vyroby takze najelo okolo 20 000km rocne . Nebo si kupte neco stoceneho pro lepsi pocit*smich*

michalov*
hodnocení

0x

Těch 300 000 je teda dost ikdyž je to Bavorák.Nechci rejpat. No...jak to napsat...*smich* ...vždyť je to starej vyrachtanej krám! Ale s lehkým tuningem. *smich*

petr123*
hodnocení

0x

Pokud to nemáš na dlouhé cesty a nevadí se v autě pořád vrtat tak proč ne. Osobně bych ale koupil něco mladšího s méně "prestižní" značkou.

isocer
hodnocení

0x

...za ty penize bych si pořídil určo jiny vůz,sice ne bavoráka,ale určo vůz jine značky než tohle a v lepšim stavu(popř.bych si něco přidal)...to že to je bavorak tak neni zaruka že se jedna o dobry vůz...to že ma dost najeto by nebyl az takovy problem to ostatně maji snad většina ojetin v okolo tohodle ročniku na 100%(stočene tachometry,nebuďme naivní,že to tak není)...ovšem prohlídku si udělejte sám+naše nazory a rozhodnutí je stejně na tobě;)

isocer
hodnocení

0x

vlastnil se Filetu dízla 1,9...měla nalítano půl milionu,lítala jako blazen+tažne,nežrala ani kapku oleje navíc a nakonec udělala mi práci na stavbě a za 20 sem ji prodal...ted mam Megana co ma nalitano 390tisic a to samé...na km nehledim...kdyz kukuju vůz tak použivat intuicii,prvni dojem...ten je nejlepší;)

fantomaz*
hodnocení

0x

Odhaduji že km. budou sedět, žádná stočenina, mám o 5 let starší Citroën a mám najeto 292 t. Auto odpovídá ceně. Co by mě oradilo jsou fotky, je jich málo a ještě z mobilu *kafe* Tuning je bonus ale dnes po tom dost jdou.

erikch*

U jeté kárky jde především o zacházení s ní předchozím majitelem-záleží pak na místě koupě jak na tom Bafík reálně bude po technické stránce-přiznejme si ale,že E36 je klasika klasik (shodou okolností mám TDS) a i po těch letech je to "krasavec"...Ale trošku bych byl opatrný na stav a kondici motoru-přeci jen 1.6(byt víc jak 100 koníková),takže aby Bohouš(majitel v inzerátu) nebyl nějaký nevyblázněný mladík,který mu dával čočku...-jakože oboje světla a křídlo právě z TDSa...?! Stejně tak čepy a "kosti"(prostě celej podvozek vepředu)...A ještě tip závěrem-soused si před 14 dny kupoval Audinku(sice za trošku víc peněz),ale chválil autozoom.cz/...

petr123*

Jakýkoliv "tuning" na starém autě nepokládám za bonus ale za škodu. Většinou to totiž znamená, že místo toho aby se majitel věnoval údržbě tak nakupoval mračítka, spojlery a podobné ptákoviny a pak se před kamarády vytahoval jak má "vytuněnou káru". Tady je snad jen "lehký" tak to nebude tak strašné ;)

erikch*

z fotek pouze světla a křídlo z TéDéSa-takže žádný tuning,ale řekněme kosmetika...Osobně zadní světla na E 36 jsou origoš tmavý-jiný vypadají divně...Ale není problém je sundat(4 šroubky) a prodat-vyměnit za origoš...Jinak fakt,že nějaký ten človíček se věnoval výměně světel a montáži křídla neznamená,že se autu nevěnoval-řekl bych spíš naopak-pokud mu není lhostejný vzhled,lze předpokládat,že mu nebylo lhostejno zda na autě něco rachtá,zda to sedí,zkrátka vše funguje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]