Nejste přihlášen/a.
Jaký je váš názor na toto auto?Nevím zda si ho mám koupit...už má dost najeto
...za ty penize bych si pořídil určo jiny vůz,sice ne bavoráka,ale určo vůz jine značky než tohle a v lepšim stavu(popř.bych si něco přidal)...to že to je bavorak tak neni zaruka že se jedna o dobry vůz...to že ma dost najeto by nebyl az takovy problem to ostatně maji snad většina ojetin v okolo tohodle ročniku na 100%(stočene tachometry,nebuďme naivní,že to tak není)...ovšem prohlídku si udělejte sám+naše nazory a rozhodnutí je stejně na tobě
vlastnil se Filetu dízla 1,9...měla nalítano půl milionu,lítala jako blazen+tažne,nežrala ani kapku oleje navíc a nakonec udělala mi práci na stavbě a za 20 sem ji prodal...ted mam Megana co ma nalitano 390tisic a to samé...na km nehledim...kdyz kukuju vůz tak použivat intuicii,prvni dojem...ten je nejlepší
Odhaduji že km. budou sedět, žádná stočenina, mám o 5 let starší Citroën a mám najeto 292 t. Auto odpovídá ceně. Co by mě oradilo jsou fotky, je jich málo a ještě z mobilu Tuning je bonus ale dnes po tom dost jdou.
U jeté kárky jde především o zacházení s ní předchozím majitelem-záleží pak na místě koupě jak na tom Bafík reálně bude po technické stránce-přiznejme si ale,že E36 je klasika klasik (shodou okolností mám TDS) a i po těch letech je to "krasavec"...Ale trošku bych byl opatrný na stav a kondici motoru-přeci jen 1.6(byt víc jak 100 koníková),takže aby Bohouš(majitel v inzerátu) nebyl nějaký nevyblázněný mladík,který mu dával čočku...-jakože oboje světla a křídlo právě z TDSa...?! Stejně tak čepy a "kosti"(prostě celej podvozek vepředu)...A ještě tip závěrem-soused si před 14 dny kupoval Audinku(sice za trošku víc peněz),ale chválil autozoom.cz/...
Jakýkoliv "tuning" na starém autě nepokládám za bonus ale za škodu. Většinou to totiž znamená, že místo toho aby se majitel věnoval údržbě tak nakupoval mračítka, spojlery a podobné ptákoviny a pak se před kamarády vytahoval jak má "vytuněnou káru". Tady je snad jen "lehký" tak to nebude tak strašné
z fotek pouze světla a křídlo z TéDéSa-takže žádný tuning,ale řekněme kosmetika...Osobně zadní světla na E 36 jsou origoš tmavý-jiný vypadají divně...Ale není problém je sundat(4 šroubky) a prodat-vyměnit za origoš...Jinak fakt,že nějaký ten človíček se věnoval výměně světel a montáži křídla neznamená,že se autu nevěnoval-řekl bych spíš naopak-pokud mu není lhostejný vzhled,lze předpokládat,že mu nebylo lhostejno zda na autě něco rachtá,zda to sedí,zkrátka vše funguje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.