Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jste někdy viděli, jak teče země?

Od: viky® odpovědí: 6 změna:

Dostala jsem poštou odkaz, živá hrůza z Itálie, ale stojí za to se na něj podívat. Snad to jde sem dát?

sorisomail.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jéééžiši, to bych nikdy nechtěla vidět! Nikdy! *ee*

hodnocení

0x

*sok*Docela síla. Těm pozorovatelům se dost divím. Já bych se asi držel mnohem dál.

denita*
hodnocení

0x

Nevíte někdo, čím to bylo způsobeno? Ti Italové maj teda tuhej kořínek, koukat na to + natáčet to.. Já bych asi prostě jen prchala co nejdál...

hodnocení

Děs a hrůza, když si představím, na tom svahu domy. Po cestě všechno muselo zmizet, pod nánosem kamení a hlíny. Chudáci lidé.

hodnocení

0x

Hluboko podmáčená zemina...

Na kopečku vykácí smíšený lesík, postaví vilku a 10 let se diví že mají pod sebou jezírko... lidská ješitnost.

hodnocení

0x

Wow, sesuv způsobený kalnotokem! Ale krásnej (ne, že bych to chtěla zažít).*uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]