Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás , manžel podezřele maže historii svého prohlížení v počítači . Už nás jednou dostal do problémů a já jsem opět v nejistotě . Můžu nějak zjistit , co hledá na internetě i když historii vymaže? Děkuji .
Nezlobte se, ale o to, co manžel prohlížel, byste se neměla starat. Mně je naopak podezřelé chtít špehovat, co manžel prohlížel ...
Pokud Vás manžel "dostal do problémů", bylo by vhodné si s ním promluvit, ne jej špehovat.
––– Poznámka: Přestože mám notebook sama pro sebe, mám nastaveno automatické mazání historie (nejen) prohlížení při ukončení. Další spuštění je rychlejší ...
Věříte snad tomu, že by špehování dokázalo zadlužení zabránit? Nedokázalo. Přílišné utrácení je potřeba řešit jinak ...
asi jste to nepochopila, on-line sázení u Tipsportu nebo jiných sázkových společností nemá s přílišným utrácením mnoho společného, to je gemblerství = nemoc
Myslím, že tím, kdo nechápe, nejsem já. Je jedno, jestli jde o gamblerství nebo o přílišné utrácení. Problém je nutné řešit jinak než špehováním.
Špehováním lze ex post zjistit, co si dotyčný prohlížel, nikoliv, co tam dělal. Utracené/prohrané peníze to nevrátí.
Špehování manžela akorát přiměje utrácet/prohrávat jinde – u kamaráda, příbuzných, v práci apod.
K vyřešení situace nedojde ...
Ano, nemáte šanci to zjistit dřív než vám exekutor nebo vymahač bouchá na dveře. Moje rada, jakmile to zjistím, okamžitě jednám, neposlouchám žádné sliby a utíkám i se dvěma dětmi. Nečekám, že se to nějak vyřeší, vše zadávám právníkovi, naše soudy se sice vlečou (ještě jeden a má to dcera za sebou) vše zatím vyšlo pro ni bezvadně. Doufám, že pokud váš muž už tento problém měl, nechala jste minimálně rozdělit SJM. Neděsí mě už to, že klesne na stupínek sociálně slabších, vše má řešení, obecní byt - získaný po neplatičích s tím, že se musel uhradit dluh, doplatek na bydlení, hmotná nouze, přídavky na děti, výživné na děti, rodina co pomůže (v té naši je to samozřejmnost) aby dopad byl co nejmenší (téměř vždy mají rodiče našetřeno, mají co prodat), nějakou korunu na přilepšenou (na černo) lze třeba uklidem + nákupem seniorům, doučování toho co umím, občasné hlídání dítěte).
Prohledávat historii počítače je k ničemu, žít s gemblerem co lže jako když tiskne a nechce vidět obrovský problém co má, je na nic. Vemte nohy na ramena, jistě i vaše rodina vám v začátku pomůže a koneckonců i stát vás a děti nenechá bez pomoci.
Opět porušuji pravidla a neodpovídám jak najít smazanou historii, to nevím ale zkusila jsem napsat to, že lze odejít od člověka co mu nedůvěřuji a co mě stahuje do sraček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.