Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s torrentem VIP ucet

Od: charger® odpovědí: 2 změna:

Ahoj

Dělal jsem takovy obchod s jednim klukem a on mi za to měl něco poslat pres skype.

Takže mi poslal tvar sms a cislo. opsal jsem to vse spravne az na to , ze ty prvni pismena jsem nemel vsechny velkyma tiskacima . Já napsal Cztsk 695887

<<<číslo: 9030999
text: CZTSK 695887

Tohle me napsalo v sms zprave

Nelze rozpoznat sluzbu. Zkontrolujte si prosim cislo a pozadovany text SMS zpravy. Cena Vasi sms byla 100 Kc.

Já mu veril ,protože už asi 3x jsme si kupoval za 200 kč vip do jedne hry a tam mají taky tohle číslo , protoze nejspis to jede od stejny spolecnosti mobilniplatby.cz a tam taky bylo tvar sms velkyma a ja to psal malyma pismenkama a vip se mi ve hre aktivovalo.

Zadam lidi , aby nepsali napis na forum mobilnichplateb ani na forum torrentu.

Ten kteremu jsem měl poslat ppenize na VIP je ze slovenske republiky a už napsali na torrent forum podporu.

A já píšu sem ,tak prosim o nejake inteligentni komentare jestli ste se stim setkali . a proč se to vubec stalo?

diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jestli jste SMSku zaslal na správné číslo, byla podle mne chyba v textu SMS. Buď jste měl napsat velká písmena nebo jste někde vynechal mezeru (případně obojí).

hodnocení

zadnou mezeru jsem nevynechal... a cislo jsem napsal spravne.

pouze ty prvni pismena misto CZTSK 695887 a ja napsal Cztsk 695887

jinak vse jsem napsal spravne.

jako ty velky maly by nemel byt problem ne? myslite ze daji ten vip ucet nebo nam reknou , nedame vam nic vas minus?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]