Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Dělal jsem takovy obchod s jednim klukem a on mi za to měl něco poslat pres skype.
Takže mi poslal tvar sms a cislo. opsal jsem to vse spravne az na to , ze ty prvni pismena jsem nemel vsechny velkyma tiskacima . Já napsal Cztsk 695887
<<<číslo: 9030999
text: CZTSK 695887
Tohle me napsalo v sms zprave
Nelze rozpoznat sluzbu. Zkontrolujte si prosim cislo a pozadovany text SMS zpravy. Cena Vasi sms byla 100 Kc.
Já mu veril ,protože už asi 3x jsme si kupoval za 200 kč vip do jedne hry a tam mají taky tohle číslo , protoze nejspis to jede od stejny spolecnosti mobilniplatby.cz a tam taky bylo tvar sms velkyma a ja to psal malyma pismenkama a vip se mi ve hre aktivovalo.
Zadam lidi , aby nepsali napis na forum mobilnichplateb ani na forum torrentu.
Ten kteremu jsem měl poslat ppenize na VIP je ze slovenske republiky a už napsali na torrent forum podporu.
A já píšu sem ,tak prosim o nejake inteligentni komentare jestli ste se stim setkali . a proč se to vubec stalo?
diky
Jestli jste SMSku zaslal na správné číslo, byla podle mne chyba v textu SMS. Buď jste měl napsat velká písmena nebo jste někde vynechal mezeru (případně obojí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.