Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty nagaba

Od: katerin* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, měla bych dotaz? Nevíte náhodou někdo, kde se dají v Brně koupit boty od značky Nagaba? Koukala jsem na nich po obchodech, ale nikde jsem je nenašla...předem děkuju za tipy:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klementinka
hodnocení

0x

Boty Nagaba mají např. na Brandlově (u zastávek trolejbusů), ale více vzorů mají v obuvi u zastávky tramvají Poříčí - je tam obuv (je vidět ze zastávky), teď tam mají docela dost nových vzorů - byla jsem tam včera :) - tak snad si vybereš. Jinak jsem je nikde v Brně nenašla.

terezka9876*
hodnocení

0x

Dnes jsem si jedny moc pěkné značky Nagaba koupila na České - zastávka trolejí. Vedle lékárny je malý krámek s obuví, kde mají celkem velký výběr. Snad Vám také jedny padnou do oka :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]