Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem kutilům a řemeslníkům,
již dobré dva dny se snažím na Internetu dopátrat co je tohle za jednostraně lepící pásku, která má 3 mm vysokou pěnovou vrstvu s ochranou (neoddělitelnou) fólií nahoře. Páska je 95 mm široká. Kdysi dávno jsem ji našel v paneláku na chodbě jako pozůstatek po nějakých řemeslnících. Páska se mi báječně osvědčila díky výborné přilnavosti lepící vrstvy (neodlepuje se) a pěnová vrstva báječně tlumí. Bohužel ten nalezený kousek jsem již skoro spotřeboval.
Budu vděčný za každou informaci nebo adekvátní náhradu.
Pěkný den všem.
Zdravím. Nechtěl bych nějak kecat . Na tom obrázku je to také špatně vidět , ale mne to připomíná pásku , kterou používají sádrokartonáři pod profily , aby nepřenášely hluk. Teda aspoň si myslím. V tom případě bych to hledal na netu pod pomůckami pro sádrokarton. Hodně štěstí v hledání.
Dobrý den, jedná se skutečně o pásku pod sádroka/... (odkaz na náš web, specializujeme se na lepicí pásky).
Jak píše kolega, páska je určena k tlumení hluku a vibrací v sádrokartonových konstrukcích, aplikuje se mezi profil a zeď (podlahu, strop...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.