Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte tuto jednostraně lepící pásku?

Od: 02logik66* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem kutilům a řemeslníkům,

již dobré dva dny se snažím na Internetu dopátrat co je tohle za jednostraně lepící pásku, která má 3 mm vysokou pěnovou vrstvu s ochranou (neoddělitelnou) fólií nahoře. Páska je 95 mm široká. Kdysi dávno jsem ji našel v paneláku na chodbě jako pozůstatek po nějakých řemeslnících. Páska se mi báječně osvědčila díky výborné přilnavosti lepící vrstvy (neodlepuje se) a pěnová vrstva báječně tlumí. Bohužel ten nalezený kousek jsem již skoro spotřeboval.

Budu vděčný za každou informaci nebo adekvátní náhradu.

Pěkný den všem.

Neznáte tuto jednostraně lepící pásku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Myslím že je to dilatační páska co se lepí na zeď,při dělání betonáže na podlahové vytápění.

doplněno 03.03.12 19:25:

stavmachem.cz/...

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Nechtěl bych nějak kecat . Na tom obrázku je to také špatně vidět , ale mne to připomíná pásku , kterou používají sádrokartonáři pod profily , aby nepřenášely hluk. Teda aspoň si myslím. V tom případě bych to hledal na netu pod pomůckami pro sádrokarton. Hodně štěstí v hledání.

standam*
hodnocení

0x

klidne ji muzes nahradit penovym tesnenim pro UD, UW profily, sortiment pro sadrokartonare

napr.

stavebniny.baushop.cz/...

robin1*
hodnocení

0x

Tak tak logiku je to ten SDK , hlavně se zeptej ještě jinde kutile *smich*

02logik66*
hodnocení

Děkuji všem za názor a tip.

Ješte přidávám jeden obrázek.

doplněno 04.03.12 09:15:

PS pro Robin1:

víc hlav, víc rozumu, lína huba, holé neštěstí ;)

Neznáte tuto jednostraně lepící pásku? #2

petrbeloch
hodnocení

0x

Dobrý den, jedná se skutečně o pásku pod sádroka/... (odkaz na náš web, specializujeme se na lepicí pásky).

Jak píše kolega, páska je určena k tlumení hluku a vibrací v sádrokartonových konstrukcích, aplikuje se mezi profil a zeď (podlahu, strop...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]