Nejste přihlášen/a.
Jestli chcete koupit zajímavý a pěkný dárek k vánocům zkuste třeba povožení rikšou historickou Kutnou Horou.Moje babička byla nadšená.
doplněno 20.12.14 17:12:Můžou se svézt dva,možná i tři lidi najednou.
A to mám odsud někoho odeslat do KH? Cesta bude zřejmě dražšííí. To tu rikšu dotáhnu sem, nebo povozit na káře..
Kutná Hora je krásná ,jako Český Krumlov.Samé nádherné památky,Chrám sv.Barbory,Vlašský dvůr,Hrádek,kamenný dům,Kostnice,Tylův dům,Katedrála nanebevzetí panny Marie a sv.Jana...Ale naší babičce je 83 roků a už moc špatně chodí...Když si tam někdy zajedete a prochodíte si tam celou historickou část,budete určitě nadšeni z těch nádherných staveb a krásné atmosféry,která tam je.
Já jsem tam v Kutné Hoře provedla strašnou věc. JÁ JSEM SE TAM TOTIŽ VDALA. 4. 10. 1975. Nejprve civilní obřad v historickém Vlašském dvoře, následně církevní sňatek v chrámu sv. Barbory. Bylo to úžasné. Ale nikdo to tehdy nesměl vědět - to víte totalita. Aby se učitelka vdávala v kostele, to bylo nemyslitelné. Tak jsme to úspěšně ututlali. Ale zážitek to byl nádherný. Ještě, že následná hostina nebyla v kostnici!
Ta rikša - pokud je to na motor, jako třeba Babeta, beru to. Ale pokud ten chudák poveze vzadu až 3 pasažéry a bude šlapat, vypadá to brzy na pěkné křečové žíly. Kutná Hora je dost rozmanitá, hned do kopce, hned z kopce.
Já si ji raději projdu pěšky. Teď před Vánoci je kouzelná. Hezké svátky přeje Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.