Nejste přihlášen/a.
Potřebuji pomoc, pokaždé když jsem ve škole je mi strašně nevolno. Co 5 minut se mi chce na malou i velkou (ikdyz nepiju/nejím), mám propocené triko (ikdyz sedím u otevřeného okna a před hodinou se ovlažím studenou vodou), začne se mi motat hlava do konce školy. S tím záchodem jsem si myslel že mám problém se zažíváním ale když jsem byl doma tak jsem na záchod nemusel 4 hodiny. A když jsem doma tak je všechno v pořádku. Vážne potřebuju pomoc.
Jsou tři varianty - ZÁPAL ŠVINDLU
- NERVY neboli problém dnešní přepychově zbytečně uspěchaný doby. Nejsi jediný kdo si tímhle prochází
a procházel. Můžeš se na všechno vybodnout a jet si svým tempem nebo jet na 100% a nervovat se dál,
že nic nestíháš a dožít se s bídou šedesáti let. Je to způsobeno učiteli, spolužáky a rodiči (i vlastními)
- JINÁ NEMOC vyhledej pomoc rodičů a následně doktorů
Zvláštní... Spolužačka má to samé. Vidívám ji, jak se drží za břicho a je bledá, když se kdokoliv zeptá, co to je, neodpoví, jelikož ona sama to neví. Nosí to sebou již pár týdnu, doktoři na nic nepřišli, pak to svalovali na její psychiku, že si vymýšlí.
Přeji ti, aby se nestalo toto svinstvo tobě - aby tebe, nikdy nepodezříval ze sebepoškozování, neboť k tomu často doktoři dojdou, když nemají pravou příčinnu. A když ji nemají, hází to na tebe, páááááááááááč to poškozuje jejich jméno - následky typu, že je to špatná diagnoza, je nezajímají.
Ale to jsem odběhla od tématu, což? Pak ji to přestalo, jen ti chci říct, že doktor nepomohl, přesto v tobě nechci uhasínat naděje. Možná to je u tebe jiné, zaberou antibiotika, smutek rodičů, proč není jejich syn konečně zdravý...
no popravdě matka si taky myslí že si vymýšlím a já se jí nedivím, v pondělí jsem byl u doktora a ten mi napsal omluvenku do čtvrtka takže v pátek jsem měl jít do školy,ale ve čtvrtek večer jsem začal blít jak o život a v pátek ve 3 hodiny odpoledne kdy bych normálně došel domů mě to okamžitě přešlo.
Příčiny mohou být dvě, fyzická nebo psychická.
Fyzická... nenapadá mě nic, co by mohlo mít takové projevy. Takhle projevovaná alergie by byla skutečně zvláštní, nějaký vnější vliv by pocítili i ostatní, od způsobu sezení by se to projevilo spíš na páteři než zažívání; ale kdo ví, možná kdyby se vzteklo střední ucho, mohlo by to jít přes žaludek. Jak jste na tom s krční páteří? Nebo: nesedíte pokaždé vedle jedné spolužačky, která používá parfémy? Reakce na něco takového, byť by byla skutečně podivná, by to ještě mohla vysvětlovat. Projevuje se to tak ve všech třídách (jestli je střídáte), při všech hodinách, ať sedíte kdekoli?
Psychická... skutečně nemáte vůbec s ničím problémy? S prospěchem, se spolužákem, s učitelem, s rozhodováním se o čemkoli? Psychosomatika někdy funguje neuvěřitelně, i když máte pocit, že vám jenom lehce něco hlodá, může to zapůsobit mocně.
doplněno 02.03.12 22:28:Až teď jsem si přečetla to s tím, jak jste zůstal doma - takže jednoznačně psychická.
Hlavně se nepřesvědčujte, že je na tom něco špatného Tedy, jasně, že je to špatné, ve smyslu, že se s tím musí něco udělat, ale člověk není pako, když se mu něco takového přihodí, ale když se podle toho rozumě nezařídí. Pokud opravdu nepřijdete sám na to, co vám tak moc vadí - uvědomění si by samo o sobě mohlo pomoci, hlavně by bylo možné to nějak řešit - tak šupem k psychologovi, v podobných akutních případech vás objednají dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.