Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Ze zacatku jsem si byla jista ze jsi otevru second hand (levne detske panske damske) + detsky koutek . Jenze pak jsme se ze spolecnikem rozhodli ,že tedy radeji potraviny ,jenze ja se opet vracim k tomu second handu.Nevim jsem nejaka uplne zmatena,vseho je moc ,krize apod.A proto jsem se jeste chtela prosim vas zeptat ,pro co by jste si vybrali?Co bys jste si otevreli v praze second hand nebo potraviny?Predem dekuji
Pokud máte nebytový prostor vedle supermarketu,tak určitě ne potraviny.
To platí i v případě second handu.
Nepíšete,jestli máte prostor na sídlišti nebo někde v klidné čtvrti,jestli máte v okolí tržiště se šikmými spoluobčany a jejich hadry,to vše musíte brát v potaz předtím,než se pro něco rozhodnete.
Pro každý kšeft musíte mít zajištěný výhodný nákup zboží a nejbližší konkurenci co nejdále! Více jste neupřesnila, lépe odpovědět neumím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.