Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapičky na dětskou koliku, účinek? ano/ne

Od: miramira® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti nebo povědomost o kapičkách na dětkou koliku a prdíky pronejmenší. jsou poměrně známé a rozšířené i v TV je na ně reklama, mají delší název a tmavě zelenou barvu na přebalu. Nechci dělat reklamu. Zdají se nám poměrně bez účinku. Máte někdo prosím nějaký názor/zkušenost. Má smysl je kupovat? Stojí cca 100,-

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Též se mi zdály bez účinku. Po některých řev ještě větší. Lékárna z nás musela mít radost - vyzkoušeli jsme svého času patrně všechno, co bylo na trhu *smich* Jediné, co nám nakonec jakž takž zabralo, bylo černé uhlí. Ale prát to pak... *smich*

doplněno 01.03.12 19:38:

Hanka: myslím, že o tuhle věkovou skupinu se ještě jednat nebude - prdíky jsou přeci jenom trochu něco jiného než zkažený žaludek *smich* Cola super, o tom žádná, ale... i když, troufnul už si to někdo zkusit? Třeba by byl výsledek zajímavý... (poleptanou sliznici nepočítám, ta se očekávat dá :-D)

doplněno 02.03.12 08:37:

Pravda, jak píše pb, Biogaia je výtečná věc, velmi mě mrzelo, že jsme o nich u staršího nevěděli (nebo ještě nebyly?) - u menšího jsme je dávali sice na trochu něco jiného, ten na prdíky netrpěl, ale vůbec nepochybuji, že by zabraly. Swiss dáváme stále, podle konzistence v plínkách je dobře vidět, jestli jsem den před tím zapomněla nebo ne *smich*

irca*

Tak u náš byl Espumisan nepostradatelný pomocník od narození...poradili nám ho sestřičky už v porodnici a cestou domů jsem ho koupila...nedám na kapičky dopustit na prdíky je super a za pár korun...

hankauk*
hodnocení

0x

Nejlepší je obyčejná Coca Cola... Dětem se dává lžička či dvě. Ovšem jak malé dítě snese colu, to netuším. Jestli je to miminko, tak bych to asi neriskovala.

pb®
hodnocení

0x

Espumisan, ze? Dobre veci nepotrebuji reklamu v televizi. Doporucuji se kapky Biogaia za nekrestanske penize. Me pomohl na koliku fenyklovy caj podany kojenci, ten pomohl okamzite a pak probiotika Swiss. Od tretiho dne podavani syn nevedel, co to kolika je.

hodnocení

děkuji všem za odpovědi. s pozdravem M.

lanka123

No a nám třeba Espumisan pomohl,asi to nebude o reklamě,ale o tom,že každému mimču pomůže něco jiného :o)Mám vyzkoušeno,že je zakopanej pes v pravidelném užívání a to málokdo ví...

alicka

No právě,já jsem dávala Espumisan pravidelně a byla jsem s kapičkami moc spokojená...je to asi taky v tom,že každé to mimčo je jiné,ale mě to teda fungovalo u obou dětí a to Vítek si teda s prdíkama dost užil...

martinaa*

Jojo, Espumisan je pěkný hnus - slova známé lékárnice, potažmo i její matky, bývalé lékařky.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pomáhala jsem zrovna minulý vikend miminku(7 měsíc).Přijela z Irska a 4 dny mimco nekadilo.Bříško tvrdě, nafouklé, plačtivost.Okamžitý odvar z kmínu, Masáží bříško(najdete na netu), teplý obklad, kolínka k bříšku, Do půl hodinky měla po starostech s bolestí.Takhle jsem to praktikovala u své dcery až v krajní možnosti jsem sáhla poo kapkách, což často nebylo...Ale to nadělení ;)

hodnocení

0x

Důležité je, jak je staré vaše dítě. Jestliže to je kojenec s několika málo dny života, anebo batole, případně předškolní věk. Jestli je kojeno. :D Tohle všechno hraje velikou roli. Protože např.- když jsem rozbalila vnoučka, kterému bylo jen několik týdnů, z pleneček na mě dýchla sekaná. Opravdu, nekecám. Mladá se smála, že ji měli včera na oběd a kdo neviděl, necítil, neuvěří. V plenečce ta sekoška byla. *jasne* Takže miramira, jak staré je vaše dítě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]