Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti nebo povědomost o kapičkách na dětkou koliku a prdíky pronejmenší. jsou poměrně známé a rozšířené i v TV je na ně reklama, mají delší název a tmavě zelenou barvu na přebalu. Nechci dělat reklamu. Zdají se nám poměrně bez účinku. Máte někdo prosím nějaký názor/zkušenost. Má smysl je kupovat? Stojí cca 100,-
Též se mi zdály bez účinku. Po některých řev ještě větší. Lékárna z nás musela mít radost - vyzkoušeli jsme svého času patrně všechno, co bylo na trhu Jediné, co nám nakonec jakž takž zabralo, bylo černé uhlí. Ale prát to pak...
Hanka: myslím, že o tuhle věkovou skupinu se ještě jednat nebude - prdíky jsou přeci jenom trochu něco jiného než zkažený žaludek Cola super, o tom žádná, ale... i když, troufnul už si to někdo zkusit? Třeba by byl výsledek zajímavý... (poleptanou sliznici nepočítám, ta se očekávat dá
)
Pravda, jak píše pb, Biogaia je výtečná věc, velmi mě mrzelo, že jsme o nich u staršího nevěděli (nebo ještě nebyly?) - u menšího jsme je dávali sice na trochu něco jiného, ten na prdíky netrpěl, ale vůbec nepochybuji, že by zabraly. Swiss dáváme stále, podle konzistence v plínkách je dobře vidět, jestli jsem den před tím zapomněla nebo ne
Espumisan, ze? Dobre veci nepotrebuji reklamu v televizi. Doporucuji se kapky Biogaia za nekrestanske penize. Me pomohl na koliku fenyklovy caj podany kojenci, ten pomohl okamzite a pak probiotika Swiss. Od tretiho dne podavani syn nevedel, co to kolika je.
No a nám třeba Espumisan pomohl,asi to nebude o reklamě,ale o tom,že každému mimču pomůže něco jiného :o)Mám vyzkoušeno,že je zakopanej pes v pravidelném užívání a to málokdo ví...
No právě,já jsem dávala Espumisan pravidelně a byla jsem s kapičkami moc spokojená...je to asi taky v tom,že každé to mimčo je jiné,ale mě to teda fungovalo u obou dětí a to Vítek si teda s prdíkama dost užil...
Důležité je, jak je staré vaše dítě. Jestliže to je kojenec s několika málo dny života, anebo batole, případně předškolní věk. Jestli je kojeno. :D Tohle všechno hraje velikou roli. Protože např.- když jsem rozbalila vnoučka, kterému bylo jen několik týdnů, z pleneček na mě dýchla sekaná. Opravdu, nekecám. Mladá se smála, že ji měli včera na oběd a kdo neviděl, necítil, neuvěří. V plenečce ta sekoška byla. Takže miramira, jak staré je vaše dítě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.