Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šedý zákal

Od: mac* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

hodně často trpmím záněty v oku ale vždy se to podaří přeléčit kapkami. Dnes jsem navštivil svou očařku, dívala se mi na ty oči o něco déle než obvykle až mi nakonec řekla že se mi začíná dělat zákal, tak jsem se zeptal jestli šedej a ona že ano. Ale dál se o tom vůbec nebavila a když mi vypisovala recept na kapky tak mi připadala taková pod tlakem nevím, je možný že něco spletla, doufám že jo. Píšu protože se mi v hlavě žene plno myšlenek a já jsem z toho opravdu nervozní, ať je ta operace šetrná jak chce, pod kudlu se mi nechce.

Btw. Je mi 16 let, nosím brýle, vidím normálně.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Zkus s ní o tom příště promluvit, řekni jí, že tě to vylekalo, nevíš, co máš čekat, jestli je tam jiný problém, či jestli máš zajít na konzultaci ještě na jiné oční, že potřebuješ, aby si s tebou promluvila. Když nebude schopna, vyžádej si konzultaci dalšího očaře. Oči máš jen jedny. I ty oční záněty mají nějaký důvod. Možná by nebylo od věci konzultovat i to s celostním doktorem MUDr. Hnízdilem, on jde spíš po příčinách těhle jevů. Pak doporučí nějakou změnu, většinou životosprávy a je jen na tobě, jestli se tím budeš řídit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]