Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska jsem byl kupovat nějaké dárky v Planeu elektro a docela mě nasrali. Kupoval jsem digitální váhu a kulmu manželce a ženská u kasy mě povidala něco o záruce, že když se mi na tom něco posere, tak že mi dají okamžitě nové zboží a že to stojí 49Kč...když jsem koukal na účtenku, tak jsem zjistil, že mi těch 49Kč zaúčtovali a to jak na kulmu tak i na tu váhu.. Hergot, co to jako má být? Já když se mi to podělá, tak to budu reklamovat a budu klidně čekat 30 dní než to opraví, to je nějaká zlodějská novinka toto? Setkal jsem se s tím poprvé a vytočilo mě to pěkně.
Kouříte? Kolik prokouříte denně? Pijete? Kolik propijete denně? Sázíte? Kolik prosázíte denně?
A když máte za 49,- Kč jistotu, že při reklamaci nehnou ani brvou a rovnou dají kus za kus... Kolik byla sleva z původní ceny?...
Připadne mi to jako když někdo nadává, že platil 10 let pojištění a neumřel...takže dostal málo peněz...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.