Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Florbal turnaj

Od: lasturk odpovědí: 6 změna:

Čau, zítra jedu na florbalový turnaj a jede tam jeden kluk, kterýmu to nejde. Já chci vyhrát ale bojím se, že on to bude kazit. Co mám dělat aby nehrál? Lsturk

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Důležitější než vaše vítězství je to, abyste si zahráli jako týma ten je tak dobrý, jako nejslabší článek v něm.

Možná ty to kazíš svou ctižádostivostí víc než on, když děláš druhým ze života peklo a ještě se sem jdeš poradit, jak člověka z týmu odstavit. Kdybych byla trenérem, vyhodila bych především tebe. Pokud se takhle chováš k lidem, kterým to moc nejde, místo abys jim pomohl a byl trpělivý, nediv se, že jim to půjde ještě hůř. Až zažiješ na sobě, jak tě jiní budou dusit, když ti něco nepůjde a budeš to kopat díky tomu ještě hůř, tak to snad pochopíš.

Na medaili ve skříni nebo místo v tabulce za týden všichni zapomenou, ale tvé hnusné chování vůči tomu klukovi on nezapomene celý život. Jednou se ti to vrátí.

ass

Když jeden kazí všem, musíš ho oddělat.

amadeus*

A to je jeden z duvodu, proc by z vas trener nikdy byt nemohl.

Spousta lidi se venuje sportum, protoze radi soutezi a chteji vyhravat. Tohle je nejspis jen nejaky hloupy skolni turnaj, ve kterem naprosto o nic nejde, takze by s vami slo souhlasit, ale ve chvili, kdy se hraje neco duleziteho, co by mohlo v pripade uspechu dopomoci jednotlivcum ke kariere, nebo nejakemu zisku, pak je hloupe hrat si city. Pokud to nekdo kazi, proste v zajmu ostatnich hrat nebude. Ale o tom by mel rozhodnout prave trener, vzit si mene schopneho hrace stranou a dat mu jasne, ale citlive najevo, ze bud bude trenovat jak silenej, aby se dostal na uroven ostatnich, nebo by si mel najit jiny sport, ktery mu pujde lepe.

Zpet k dotazu:

Jako hrac si muzete promluvit s trenerem a sdelit mu sve obavy. Jinak se pouze soustedte na svuj vlastni vykon a nechte zbytek na trenerovi.

hahanaj*
hodnocení

0x

Já čekal, otázku- jak mu mám pomoc ,aby hrál líp? Rozhodně je dobře, že bud hrát , každý má nějakou tu roli v týmu ...a určitě nehraje tak špatně ,to by ho trenér nepostavil.

hodnocení

0x

Prober to s trenérem, to je jeho práce ;)

doplněno 20.12.14 21:59:

No ale někdo vás trénuje a vybírá sestavu ne?

lasturk
hodnocení

Jde o veliký turnaj Čapkovice open, nikoli o školní turnaj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]