Nejste přihlášen/a.
Objednal jsem si zboží ,které mi bylo zasláno takzv. na dobírku.Pošta mi oznámila ,že je dobírka k vyzvednutí.Protože,ale chodím do zaměstnání od 8-18 ho.a u nás na poště mají otevřeno od 10.30-17.30hod. je to prakticky nemožné.Musel jsem si vzít na určitou dobu volno a šel pro dobírku na poštu.Tam mi bohužel dobírku bez obč. průkazu nechtěli vydat a také nevydali.Netušil jsem, že když jdu vyzvednout věc a ještě ji zaplatím, že se musím prokazovat občanským průkazem.Ví někdo, kde je pravda?-Kesi-
Ano, při vyzvednutí zásilky na dobírku je na poště nutné doložit totožnost OP.
doplněno 29.02.12 19:24:odstavec 16 ceskaposta.cz/...
Doložit na poště, OP, nebo PAS.
Ptáte se proč? To jsem tam mohla jít, pro váš balíček já. Nebo vaše sousedka? To je jedno, že to platíte. Když zásilka nebude v pořádku a budete jí chtít reklamovat, pošta musí prokázat, komu balíček předala.
Tady bych se možná ČP výjimečně zastala... lidé jsou si schopní dělat neuvěřitelné naschvály a krást si vzájemně poštu, i za cenu zaplacení, nebyl tak výjimečný způsob (ach ta nostalgie po letních brigádách ). Nechápu spíš ten detail - chodit bez OP? Brala jsem to jako věc, co má člověk automaticky při sobě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.