Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se holit s kamarádkou navzájem

Od: anicka10 odpovědí: 4 změna:

ahoj je mi 13 a chtěla bych se se spolužačkou navzájem oholit jak jí mám přesvědčit? dík za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžeš nám prosím sdělit, proč byste se měli proboha holit ve dvou? A máte si vůbec co holit?

doplněno 29.02.12 13:09:

* Byla jsem tak rozhozená, že jsem napsala byli. Samozřejmě, že byly, jste přece ženy.

hodnocení

0x

anicko, ted nevim, jestli je to provokace, nebo opravdu otazka. Holeni, at nohou, v lepsim pripade, nebo intimnich casti tela je jak nazev napovida intimni. Takze jestli nema sama zajem, tak ji asi presvedcis velice tezko...

hodnocení

0x

Píšeš, že by ses chtěla s kamarádkou NAVZÁJEM oholit. Tedy ty ji a ona Tebe.Podle této formulace to vypadá, že je s tím ona svolná a netřeba ji přesvědčovat.

Pokud ona s tím nesouhlasí, nedělej to a nepřemlouvej ji. Proč u toho musíte být dvě? Je to intimní záležitost. V kabince na WC jsi přece také sama a ne s kamarádkou. Já bych takovouto intimní hygienu také neprovozovala s nikým druhým. Co z toho budeš mít? Zdá se mi to opravdu ujeté. *bzum* Jaga.

rony*
hodnocení

0x

Nepřipadá mě to normální *smich* se holit ze spolužačkou a jí možná taky ne .. asi máš lesbický sklony *smich*

pořid si zrcátko a všude na holení uvidíš, nemusíš potom otravovat spolužačku *smich*

ještě je tady byl dotaz jestli je co holit *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]