Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: xxxxx* odpovědí: 4 změna:

Co to je? Ví to někdo? dík, leží mi to tady. Má to nějakou prodejni cenu?

Co to je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Je to řez ledvinou...

A cena? - těžko říct (kdo je autor, v jakém je zalita materiálu - nebo jde jen o vyobrazení...) - zkus to nabídnout nějakému sběrateli kuriozit nebo muzeu (např. na aukru nebo nějakém inzertním portále) - já bych to nekoupil...

:-D

doplněno 17.01.13 13:07:

Myslím, že původního ´majitele´ (tedy osobu, které "to vyřízli"), nezjistíš - myslel jsem opravdu autora preparátu - :-D - pokud by šlo o nějakého významného vědce (jeho tým), mohl by preparát zajímat třeba nějaké to muzeum nebo obdivovatele.

Jinak - jak píšu - já bych si to na zeď nepověsil...

doplněno 17.01.13 13:08:

Na druhou stranu - ´svého´ kupce si najde skoro vše...

;)

xxxxx*
hodnocení

Autor? ne nejspiše někdo kdo je mrtvy a komu to vyřízli. Materiál je lidský, je to pry stare asi 20-30 let možna 50, a je to ve skle 10x2x6 cm cca. a tekutina vevnitř nevím, asi formaldehyd nebo jak se to jmenuje.

xxxxx*
hodnocení

bylo spise mysleno, zda vo ma nejaky vyznam nechavat treba jako ucebni pomucku pro studenty lekarske fakulty.

hahanaj*
hodnocení

0x

Možná by nějaká lékařská fakulta měla zájem - jedině najít na netu a kontaktovat - to nebude nic stát a oni odpoví .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]