Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VOYO - bez předplatného to nejde?

Od: kolomo odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěl bych se podívat na jeden díl, který ještě nebyl v TV, ale nemůžu to najít. Je tam jen měsiční předpacení 189kč/měsíc, nebo platba kartou atd... ale já bych chtěl si přeplatit jen jeden díl. Zkoušel jsem to i přes mobil, to přeplacení na měsíc 189kč a stejně mi to poslalo spátky, že to nejde. Prosím nevíte kde to najít? Jak to VOYO změnili, tak se v tom nevyznám je to na prd. Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jeden dil ceho?.?.?.?
kolomo
hodnocení

Ordinace v růžové zahradě 2 ano, je to zbytečné utrácení peněz, ale během čtvrtku a poté, se nedostanu k netu.

hodnocení

0x

Vím že na mě dost dlouho vyskakoval ten jejich VOYO přehrávač na týden na zkoušku zdarma ale teď už sem se tam dlouho nedíval tak nevím.

doplněno 29.02.12 12:01:

Dyť se na to můžete podívat zpětně tak vo co de?.?.?

hodnocení

0x

Když si najedete na jakýkoli díl tak se vám vlevo dole pod obrazovkou ukáže ,,SLEDOVAT BEZ REKLAM". když na to kliknete tak vám vyje ten na týden zdarma.

VOYO - bez předplatného to nejde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]