Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevíte někdo,jak se měli výherci na tom romantickém pobytu na zámečku?Měli ty kupóny zdarma.23.2.tam měla být Lunka,psala,že se těší a že dá pak vědět,tak by mně to docela zajímalo nebo i někdo jiný,kdo tam byl?Tak se podělte o zážitky a zkušenosti,ale pravdivě prosím!
Tak se asi nic nedovíme,Lunka se neozývá,jak dopadla na zámečku zdarma s výhrou na ,,Dárky všem,,?
Já se z Kamenného Dvora vrátila dnes po poledni. Až jsem byla překvapená, jak bez problémů vše proběhlo. Téměř celý zámek zaplnily dvojice, ale všimla jsem si i pár individuálních cestovatelů a bez nadsázky lze říci, že všichni tam byli na tu výhru (přijeli jsem až těsně před večeří a při přihlašování měla paní na recepci těch výherních poukazů před sebou celou hromádku). Akorát bych upozornila, že večeře servirují bez výběru a oba dny bylo maso - takže pro vegetariány asi lepší se nějak poptat předem, nás se neptali, prostě to před nás dali. To jediné mi trošku vadilo (ne každému musí vyhovovat sníst před osmou večer čtyři knedlíky a guláš plus polévku). Sama jsem měla obavy, ale opravdu to nějakým překvapivým způsobem funguje. Zámek je krásný, ale skutečně je poněkud... v ne příliš výhodné lokalitě a když jedna noc stojí normálně 2 000, asi nějak musí lákat zákazníky. Jestli se jim to vyplatí i takhle...
Jelikož osobně znám ženu co se této akce zúčastnila nezbývá než si myslet, že je to od vás ASISI buď reklama nebo jen lež. Vím např. to, že ubytování bylo zdarma ale úščastníci si povinně museli zakoupit stravu za nehoráznou cenu. Zadarmo vám nikde nic nedají!
Ahoj, včera jsem se vrátila z Kamenného dvora (kdo nevěří, zašlu foto), byla jsem tam s malou dcerou která také měla pobyt zdarma a kamarádkou (obě jsme měly výherní sms a opravdu jsme nezaplatili ani korunu jde o marketingovou akci), nebojte se a jděte do toho ( samožrejmě je možné že když pojedete 2, ten druhý nevýherní si to zaplatí, ale seženete-li poukaz i pro něj zaplatíte pouze za benzín
jako my.
No, pokud je 470 Kč. v případě ubytování jedné osoby za polopenzi na dva dny "nehorázná cena", tak pak určitě. Jinak když je výherce jeden a dokupuje pobyt pro druhou osobu tak ano, ta druhá osoba si to platí - a v rámci toho je polopenze pro oba. Řekla bych, že hodně spoléhají na skutečnost, že málokdo tam pojede sám a také se málokomu podaří dát dohromady dvě výherní sms pro jednu osobu tak, aby dotyčný nic neplatil. Než jsem odjela, tak jsem si to různě ověřovala - jelikož se mi taky nezdálo (viz. vaše poslední věta) - ale kupodivo tu vyšlo. A ano, měla jsem pobyt pro druhou osobu dokupovanou. Ale také jsem nejprve prováděla rezervaci jen pro sebe a bez problémů - kdybych tu polopenzi nechtěla, tak jsem vážně nic nedoplácela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.