Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řešení půjček?

Od: pajik* odpovědí: 3 změna:

Dobrrý den.

Již nějakou dobu se snažím vyřešit své neuvážené dluhy od jistých společností jako je např, Proficredit,Tommy Stachi a pod.Časem jsem se dostal do finančních problému a nebyl jsem schopen tyto závazky plnit,a začal jsem splácet nepravidelně dle mých možností. Postupně mi narůstaly úroky a tak jsem to začal řešit další nevýhodnou půjčkou a to aniž bych si uvědomoval další následky. Po nějaké době jsem zjistil,že začínám mít větší výdaje než příjmy. Peníze na plnění svých závazků mi už nestačilya tak začaly chodit různé výhrůžky a nakonec i několik exekucí s mněsíční splátkou celkem na vše okolo 15000,-.KČ Můj plat činí okolo 18000,-KČ. Platím na dvě děti,nájem a něco na stravu,tak mi s toho moc nezbyde abych platil jak bych mněl. Snažil jsem se posílat alespon něco málo ale to se nikomu nelíbilo, protože všem společnostem byla min.splátka po dvou tisících korunách.Dostával jsem se do velkych neřešitelných problémů. Oslovil jsem i několik společností co se zabývají oddlužováním fyzických osob a pod. Všechno je jen podvod a stojí to další peníze které mněly být na dobrou věc a navíc o ně jen tak přijdete. Začal jsem to pomalu vzdávat a nechal tomu volný průběh,protože už nevím kudy kam ale ještě nechci ztratit poslední naději,že se najde někdo kdo má podobný problém nebo dokáže poradit jak s toho jednou provždy ven. Je to pro mně jedná velká noční můra která mi velice zkomplikovala můj osobní život a vzala mi to nejdražší... Rodinu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Komu není rady,není ani pomoci.Když čtu noviny,sleduji televizi i internet,Jediná rada na podobný problém je,nepůjčovat si.

JABRAKA

hodnocení

0x

Souhlasím s Jabrakou. Moje moralizování Vám ovšem nepomůže. Jediné, co mě napadá, je najít si ještě nějakou další práci, třeba na dohodu na pár hodin měsíčně, protože ty peníze potřebujete na živobytí. A splácet a nepůjčovat si. Žádné řešení stylu deus ex machina neexistuje. Musíte si prostě vydělat tolik, abyste měl na splátky a na lidský život.

Leda byste mohl něco zdědit. A sázet ani nezkoušejte, nevyhrajete. Nikdo nevyhraje.

katy4580*
hodnocení

0x

Dobry den je mi lito lidi jako jste vy, proc si neuvedomujete vcas co se muze stat, ja pro profi pracuji a vzdy se ptam klientu kolik jsou schopni splacet ale vzdy vidim jak maji velke oci na penizky ale ze je musi vratit moc nemysli. Mam taky pujcky k tomu deti myslite si ze se me nekdo ptra zdali mam na fakturu za elektrřiku? Zacnite podnikat ale to chce penize nebo delejte pojistovaka zrovna jednoho min hledam, provize jsou pekne ale musite mit povahu. Reknu vam ze exekutori se dnes neserou me malem zabavili vse a to diky pritelovi ktereho jsem si nastehovala k sobe ale pritom tu nema pomale ponozky natoz trvaly ci prechodny pobyt. Tak vidite a to se prito snazim nemit dluhy nebo je aspon splacet. Poslete jim co muzete a pozor pokud Vím u profi se podepisuje smenka a ta je splatna temer okamzite upozornili Vas na to?,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]