Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji někoho kdo se trochu vyzná v "hudbě"... jsem tak trochu začátečník, ale umím hrát mnohem těžší skladby než je tato, jenom pořád nemůžu přijít na zub repeticím, dokázal by mi někdo poradit, jak prosím mám zahrat repetice? A pokud už, nemohli by jste mi to říct jako pětiletému děckovi? :D V tomto nejvíce pokulhávám. i.nahraj.to/...
Čauko, pokud je to vyfocené od začátku do konce, tak první řádek se opakuje celý. Pak se hraje druhý a třetí až po tu repetici, a pak znova od druhého řádku až do konce .
Možná jsem to napsala trochu zmateně.
1. první řádek hraješ 2x
2. hraješ druhý řádek až po Emi ve třetím řádku
3. vracíš se na druhý řádek a skladbu hraješ až do konce
Tohle je vůbec debilní zápis, takhle se to nedělá.
Obsah repetice se jednou opakuje a následně se pokračuje dál, tj. dvakrát první řádek, pak pokračuješ dál, což je ale taky repetice, takže její obsah (do konce prvního taktu ve třetím řádku, to E už NE) taky opakuješ a následně pokračuješ na poslední dva takty, které už ale v repetici nejsou a tudíž je hraješ jen jednou.
Tady si to můžeš stáhnout ve zvukové podobě, pro ověření přikládám obsah souboru:
doplněno 01.12.14 22:08:Vloudila se mi tam chyba a kdovíproč mí padá MuseScore, takže mi to nejde opravit, ale to je jedno, na repetice to vliv nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.