Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompletace per, obalky

Od: tyna38* odpovědí: 7 změna:

Nemáte někdo zkušenosti s typem inzerátů: ... Kompletace per, plnění obálek a tak...

Odpověděla jsem na jeden inzerát a dokonce mi i odepsali.

Myslíte, že jsou to všechno podvody? ... Popřípadě máte s tím někdo zkušenost? ...

Děkuji za rady..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Zdravím,

co se týče nabídek práce přes internet které zmiňujete, troufnu si tvrdit, že 99.9% bude podvod. Dokavad si nedojedete pro materiál sama, sama si ho neodvezete a nezačnete doma pracovat, tak z těchto nabídek nic nebude. Hlavně nikqam neposílejte peníze., Nikam! Pokud chtějí, abyste pro ně pracovala, nemůžou přece chtít, abyste něco platila. A pokud najdete nějakou firmu kam si pro materiál dojet a začnete opravdu pracovat, je to celkem mazec a moc peněz nečekejte. Určitě ne tisíce jak slibují...

aaaaaa*

99,9% - je dobré být optimista

hodnocení

0x

po stopadesátéosmé - pokud po Vás budou chtít nějaké platby předem, je to podvod

martinaa*
hodnocení

0x

Už zase? Nedivím se, že na tom podvodníci pořdá vydělávají... Zadejte do vyhledávače Vinček, Velcl či práce na doma.

Přesně jak píše Martinaa. Myslela jsem si, že lidé po všech těch negativních hodnoceních se už musí, MUSÍ, prostě MUSÍ, chovat zodpovědně. Ale je to marné, telátka, která se nechají ochotně podojit, se najdou pokaždé. Lidé, probuďte se! Pokud se na podobné vykuky a vyčůránky všichni vykašlete, musí zákonitě zkrachovat. Nikdo jim neodpoví. Ale, bohužel, pokaždé se najde někdo, kdo uvěří. I sebevětším blábolům. A kdo důvěřivě pošle peníze. A kdo tady bude za pár měsíců hořekovat, že naletěl.*bzum* Jaga.

Už toho mám vážně dost. Lidská blbost nezná břehů. Myslím si, že by bylo dobré probírat už na základce, jak nenaletět.*zed**zed**zed*. Ale věřím, že nějaký naivní pitomec se pokaždé najde a najde a najde a... AMEN! A vůbec! Kdo chce kam...

tyna38*
hodnocení

Je to bída, v týhle době sehnat neco na přivydělání... Bohužel inzeráty tohoto typu jsou víc než lákavé:/

krkovicka*
hodnocení

0x
Mě taky odepsali.Chtěli po me bezmala 600kc :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]