Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám komedie

Od: pek odpovědí: 7 změna:

Ahoj, poradí mi někdo nějaké dobré komedie? Hledám hlavně takové, kde hrají zároveň běloši i černoši, u takových se vždycky dobře zasměju.

Předem díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Tlustý profesor

Drž hubu!

janplinto*
hodnocení

0x

tiffany*
hodnocení

0x

Policajt v Beverly Hills (Eddie Murphy), Bláznivá dovolená (Chavy Chase) atd.

hop®
hodnocení

0x

Klasika je třeba Záměna s Eddie Murphym, teďka nějak šel v TV. Jinak se mi moooc líbil třeba film Yankee Zulu, lze "někde"stáhnout ve skvělém českém dabingu.
Jinak trošku o něčem jiném jsou "Sprosťárny Eddie Murphyho"když už jsem zmínil tohoto mnou oblíbeného herce, kdysi jsem to nahrál na VHS, takže teď už ta kvalita není žádné HD. Je to OneManShow tohoto herce, opět neuvěřitelně dabovaná, na téma život a ženy (a majetek a tak...). Nevím, jestli to existuje na netu, ale pokud by byl zájem, lze se soukromě domluvit...

hodnocení

0x

"Někdo to rád blond"

martinaa*
hodnocení

0x

Kokosy na sněhu ;)

hop®

... a i další "Kokosy"... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]