Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

natrzena bankovka z bankomatu

Od: olaf71* odpovědí: 15 změna:
uz se vam nekomu stalo, ze bankomat vydal natrzenou bankovku? Co jste pak udelali?u me se jedna o tisicikorunu natrzenou 2cm.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

A byl to skutečně bankomat? Já vždycky dostávám nové bankovky.

olaf71*
hodnocení

ještě nejsem tak bl..., abych nepoznal, že si vybírám peníze z bankomatu*smich*

všiml jsem si toho hned, když jsem jí vyndal z bedny. dokonce vypadá i nově, ale jako z tiskárny ne.

cinematic*
hodnocení

0x

Z bankomatu se mi to ještě nestalo. A co s ní? paratdnes.cz/...

hodnocení

0x

Bankomat peníze netiskne, pouze vydává, takže se může stát, že dostanete natrženou nebo špinavou bankovku ... Co s ní? Utratit v obchodě ...Jestli se stydíte ji někde udat, jděte do banky.

olaf71*
hodnocení

rozhodně se nestydím, ale chci se vyhnout nepříjemné konfrontaci s prodavačkou, která podle slov šéfa nesmí přijímat natržené bankovky i když zákon hovoří jinak.

hodnocení

0x

U každého bankomatu máte kamery. Stačí si bankovky při vybírání z bankomatu prohlédnout hned u bankomatu. Vrátila bych bankovku přímo do banky, kde je bankomat umístěn a chtěla bych nápravu. Přesně tak se dohledávají různé výběry peněz, přes kameru. Jen můj názor

doctor
hodnocení

0x

... stalo a byl jsem pěkně nas... , bankovku jsem utratil.

olaf71*
hodnocení

tak já jí utratím za pivo, abych na tu věc zapoměl*ua*

gumidek*
hodnocení

0x

Některé bankomaty umožňují i hotovostní vklad, např česká spořitelna. Je to jen stroj, který kontroluje pravost. Normálně bych mu tu bankovku strčil, připsal si ji opět na účet a pak znovu vybral (třeba i jinde). Bankomat je větší a má dvoje dvířka na hotovost. Ovšem utratit ji za pívo je nejlepší a v hospodě ji určitě vemou.;)

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj, slep ji neprůhlednou lepící páskou a nikdo nic nepozná. Opravdu, je to odzkoušené!

Těsně vedle *smich* Myslím, že průhledná lepící páska bude pro tento účel mnohem vhodnější.

cobrak*

To byl jen přepis :-D Myslel jsem samozřejmě PRŮHLEDNOU :)

standa1*
hodnocení

0x

Ano také se mi stalo že bankomat vydal natrženou 2000...v trafice mi jí nevzali s tím že jim jí banka nevezme...*zed* tak jsem s ní zaplatil v smoobslužné kase v hypermarketu...a bez problémů ;)

hodnocení

0x

Stalo se mi něco podobného. Jděte do JAKÉKOLIV banky. Ukažte jim bankovku, oni vám dají novou. Zabere to asi 1 minutu. Nemusíte jít do banky toho bankomatu ani do vaší banky. Prostě kamkoliv.

hodnocení

0x

Pokud je jen natržená,slepte ji průhlednou páskou,to vzít musí,ale jestli kousek chybí,to je problém,já takhle z bankomatu u ČS vybrala už nejméně 3 x 2000,- a chyběl rožek,jednou i dva,hned jsem šla do banky a žádala výměnu.Měla jsem papírek z bankomatu s časem výběru,tak ani nemrkli! Je to nezodpovědnost jejich zaměstnanců,že tam takto poškozené peníze dávají,když ví,jaké s tím jsou potom potíže.No,naštěstí už u nich nejsem.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]