Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte jak řešíte stres v práci? Byl na mne převeden úkol, dost zodpovědný...Ta co odcházela, mne zaškolila 1 den, spoustu věcí nevím, bojím se, že to nebudu zvládat, dnes jsem kvůli tomu celou noc nespala.
Děkuji
Vezměte si papír, vše si napište, co si pamatujete z toho, co vám ta školitelka říkala a udělejte si i písemný plán, který si s sebou vezmete do práce, abyste nepanikařila a nezapomněla pod vlivem stresu a vyrušování ostatními na nic důležitého.
Nebojte, ono to půjde. Učený z nebe nespadl, časem se určitě zaškolíte.
Nesmíte to brát tak vážně, je potřeba si stále udržet ten nadhled. Myslete třeba na to, že jste tam jen někdo, kdo hraje svou roli, nepřikládejte tomu až takovou smrtelnou důležitost. Já vím, je to těžké, když jste perfekcionistka, ale právě stres a nedostatek nadhledu může způsobit chybovost, střečkování, nedostatek nápadů a jiné potíže.
Nenavádím vás k tomu, abyste to flákala už od začátku, ale trochu humoru a nadhledu vám může jedině prospět tu práci dělat co nejlépe.
Na závěr něco pro vás, co uspokojí každého perfekcionistu. doba.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.