Dobrý den chci si zakoupit nějakou levnou elektronickou cigaretu a ptám se vás jelikož se vtom moc nevyznám zda tahle aukro.cz/... by stačila? Pokud ano je dotoho možno naplnit jakou koliv náplň a chuť?Děkuji
Nedoporučuju! Jestli chcete přejít úplně z klasických cigaret na elektronické, kupte si kvalitní cigaretu třeba podle recenzí na Heuréce. Investice se vám hned vrátí. O e kouření je toho na webu dost.
Dobry den, nedoporucuji. Nebezpecny vyrobek! Muze dojit k explozi a vazne vam ublizit v ustech i na ruce! V minulosti se to uz stalo. Naplasti take nedoporucuji. Pokud kourit tak jedine jak to delate a treba to omezit.
stribrnak*
není to žádný nebezpečný výrobek!stalo se ve státech,že muži el.cigareta vybuchla v ústech,ale proštudujte jakou cigaretu kouřil,stal se jeden případ a to neodbornou manipulací,tak,že el.cigareta za to nemohla!
já ji vřele doporučuji,Ego-c
olca24
Ahoj. Pises, ze neco ten American udelal spatne. Vis o tom neco vic? Moc by me to zajimalo. El. cig. jsem si take koupila a pri kazdem potahnuti musim myslet na ten pripad s tou explozi takze je to koureni se strachem. Budu rada, jestli mi odpovis. Diky Helga
Tak nedoporučuji. Jsou to vyhozené peníze... osobně jsem taky naletěl. Před několika měsíci jsem koupil elektronickou cigaretu znova ale tentokrát už Joy eGo-T. Cena několika-násobně vyšší ale investice se do 3 týdnů vrátila. Uplně nahradí běžnou cigaretu ... až na ten smrad, který elektronická neumí
olina*
Ano,plně s vámi souhlasím,také jsem si koupila ego-T a jsem velice spokojená a skoro musím se přiznat,že musím dávat pozor,abych jí neměla stále v ústech,koupila jsem si totiž kávový liquid a strašně mi to chutná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.