Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o elektronicke cigaretě?

Od: clisthert* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chci si zakoupit nějakou levnou elektronickou cigaretu a ptám se vás jelikož se vtom moc nevyznám zda tahle aukro.cz/... by stačila? Pokud ano je dotoho možno naplnit jakou koliv náplň a chuť?Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Nedoporučuju! Jestli chcete přejít úplně z klasických cigaret na elektronické, kupte si kvalitní cigaretu třeba podle recenzí na Heuréce. Investice se vám hned vrátí. O e kouření je toho na webu dost.

arex
hodnocení

0x

Tak tuhle mám doma a je to naprosto k h... Je to stejné jako lízat zmrzlinu přes celofán.;)

bcdannyphung
hodnocení

0x
Dobry den, nedoporucuji. Nebezpecny vyrobek! Muze dojit k explozi a vazne vam ublizit v ustech i na ruce! V minulosti se to uz stalo. Naplasti take nedoporucuji. Pokud kourit tak jedine jak to delate a treba to omezit.
stribrnak*

není to žádný nebezpečný výrobek!stalo se ve státech,že muži el.cigareta vybuchla v ústech,ale proštudujte jakou cigaretu kouřil,stal se jeden případ a to neodbornou manipulací,tak,že el.cigareta za to nemohla!

já ji vřele doporučuji,Ego-c

olca24

Ahoj. Pises, ze neco ten American udelal spatne. Vis o tom neco vic? Moc by me to zajimalo. El. cig. jsem si take koupila a pri kazdem potahnuti musim myslet na ten pripad s tou explozi takze je to koureni se strachem. Budu rada, jestli mi odpovis. Diky Helga

gigid*
hodnocení

0x

Tak nedoporučuji. Jsou to vyhozené peníze... osobně jsem taky naletěl. Před několika měsíci jsem koupil elektronickou cigaretu znova ale tentokrát už Joy eGo-T. Cena několika-násobně vyšší ale investice se do 3 týdnů vrátila. Uplně nahradí běžnou cigaretu ... až na ten smrad, který elektronická neumí *smich*

olina*

Ano,plně s vámi souhlasím,také jsem si koupila ego-T a jsem velice spokojená a skoro musím se přiznat,že musím dávat pozor,abych jí neměla stále v ústech,koupila jsem si totiž kávový liquid a strašně mi to chutná.

domov*
hodnocení

0x

Levnou nedoporučuji.Mám Ego - t zakoupenou před 6 měsíci a dnes mohu říci ,že jí vezmu 2x denně na potáhnutí a ůlně mi to stačí .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]