Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Už mě to horko venku nebaví, tak jsem strávila celkem příjemné odpoledne na internetu s nohama v lavóru se studenou vodou. A nemohu pochopit jednu věc. Prošmejdila jsem fakt hodně internetových obchodů, ale žádný neprodává mezery do žebříků. Proč? Jestli někdo poradí, budu ráda.
Zdravím, protože je více jdou na odbyt bublinky do libel (vodováh), zadní dveře na fichtla a stěrače na ponorky.
no tak bublinu do vodováhy seženete celkem snadno - na netu jsou třeba na aukru, ale i běžně ve větších obchodech...
S tím Fitlem je to horší - to už je veterán.. to tak u autoklempíře namíru...
Stěrače ponorky máte tu lamadeals.cz/...
Dnes se dá sehnat všechno...
Dobrý den, ale, toto se na internetu neprodává - nejde to zabalit a odeslat. Mezery do žebříků se od nepaměti vyráběly na zakázku. Jenže, staří řemeslníci už nejsou, učební obor zanikl a dnes najít skutečně dobrého výrobce mezer je umění. Občas se někdo najde, ale ty mezery už prostě nejsou jako ty prvorepublikové. Ale, je fakt, že běžný uživatel žebříku to moc nepozná, ovšem, profík je nespokojen. Doporučuji nákup žebříku bez mezer, najít si schopného kutila a nechat si mezery udělat na míru (tedy, přesně k tomu zakoupenému žebříku). Zdravím!
P.S. Mezery na žebříku jsou důležitější než "šprcle".
doplněno 05.07.15 19:45:Džínol (z Tuzexu) se už také nedá sehnat. To bylo něco - puky na džínách jako od krejčího a na furt.
Poradím aj riasy na auto a ďaľšie podobné zhovadilosti je tam toho
Ale aj tak najlepší je pesiazona.webnoviny.sk/...
A netreba ho ani veľa.Pri odchode z výťahu,na návšteve u svokry Do zasadačky pred plánovaným meetingom
,len tak pridať ešte trochu arómy pred uvoľnením WC kolegovi
vo vlaku keď chcete mať voľné kupé a podobné situácie (zn.vyskúšané).
Je škoda, že si někteří zde odpovídající rádcové nevšimli, že otázka je již více než rok stará. Přesto děkuji za věcné a přínosné odpovědi, nicméně problém je již vyřešený. Mezery do žebříků vyrábí můj soused, založil si na tom velký business. Dokonce umí i díry do světa.
P.S. Žebřík pro slepice jsem již vyzkoušela, ale není to ono. Přesto i tak děkuji za podnětný nápad rádci jménem Xaver...Dle jeho nicku tipuji, že má se slepicemi jen ty nejlepší zkušenosti. Možná že i on takový žebřík bez mezer nejednou vyzkoušel.
Pro Jitkak: Děkuji. Jsem ráda, že někoho můj dotaz i po tolika měsících pobavil.
- ty byly jenom za komoušů - ti měli všechno !
amper-
- to byl vtip. Komunisti přece uměli poručit i větru a dešti ! - Je zajímavé, že "antikomunisti" ječí i když si někdo udělá z komoušů srandu. Že by to tedy úplně tak sranda nebyla?!
Fakt budeme tahat politiku i do takhle pěkného dotazu, který měl jedinou ambici a to pobavit?!
To byla řečnická otázka. Netřeba reagovat.
Howgh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.