Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nemohu nikde sehnat mezery do žebříků?

Od: eulalie* odpovědí: 33 změna:

Dobrý den. Už mě to horko venku nebaví, tak jsem strávila celkem příjemné odpoledne na internetu s nohama v lavóru se studenou vodou. A nemohu pochopit jednu věc. Prošmejdila jsem fakt hodně internetových obchodů, ale žádný neprodává mezery do žebříků. Proč? Jestli někdo poradí, budu ráda.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

:-D @eulalie mokrý hadr na hlavu to jistí...:-P

trtr

Sednou si do potoka a rochnit se.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, protože je více jdou na odbyt bublinky do libel (vodováh), zadní dveře na fichtla a stěrače na ponorky.

Já sháněl jiskry do fichtla a taky nejsou. Ale po dlouhý době jsem zase zahlédl semtele.

no tak bublinu do vodováhy seženete celkem snadno - na netu jsou třeba na aukru, ale i běžně ve větších obchodech...

S tím Fitlem je to horší - to už je veterán.. to tak u autoklempíře namíru...

Stěrače ponorky máte tu lamadeals.cz/...

Dnes se dá sehnat všechno...

nikdo*

Pozor, bublinky do vodováhy se opravdu dnes dají koupit. Je to jen kousek toho plastu s bublinkou, které se osazují do vodováh.

hodnocení

0x

Kdyby blbost měla křídla, tak byste tady létala jako holubička.

eulalie*
hodnocení

Mcgyver, něco originálnějšího byste neměl?:).

hodnocení

0x
Mezery se už dávno nevyrábí.
Nedávno u nás byly k mání ohýbačky na cihly. Hned vyprodáno.

Eualie, asi málo čtete noviny a koukáte na televizi. Mezery do žebříků byly zakázány EU, protože jimi mohlo propadnout dítě, kdyby na žebřík lezlo. Místo žebříků používejte prkno se zábradlím. Možná, že ještě někdo propašuje z Číny.

05.07.15 19:47

*palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ale, toto se na internetu neprodává - nejde to zabalit a odeslat. Mezery do žebříků se od nepaměti vyráběly na zakázku. Jenže, staří řemeslníci už nejsou, učební obor zanikl a dnes najít skutečně dobrého výrobce mezer je umění. Občas se někdo najde, ale ty mezery už prostě nejsou jako ty prvorepublikové. Ale, je fakt, že běžný uživatel žebříku to moc nepozná, ovšem, profík je nespokojen. Doporučuji nákup žebříku bez mezer, najít si schopného kutila a nechat si mezery udělat na míru (tedy, přesně k tomu zakoupenému žebříku). Zdravím!

P.S. Mezery na žebříku jsou důležitější než "šprcle".

doplněno 05.07.15 19:45:

Džínol (z Tuzexu) se už také nedá sehnat. To bylo něco - puky na džínách jako od krejčího a na furt.

cesmina*
hodnocení

0x

A pletivová oka se ještě prodávají? Potřebujeme nová,ta stará jsou něčím prorostlá .

Oka se prodávají spolu s drátem a musíte si je oplést. Je to fuška.

ladinpraha*
hodnocení

0x
A schvalne, kdy jste naposled videli v krame rovnak na vohybak?

buss
hodnocení

0x

Kolik nabízíte?

hodnocení

0x

Poradím aj riasy na auto a ďaľšie podobné zhovadilosti je tam toho*smich*

najdarceky.eu/...

Ale aj tak najlepší je pesiazona.webnoviny.sk/...

doplněno 06.07.15 23:00:

A netreba ho ani veľa.Pri odchode z výťahu,na návšteve u svokry *haha*Do zasadačky pred plánovaným meetingom*smich*,len tak pridať ešte trochu arómy pred uvoľnením WC kolegovi:-D vo vlaku keď chcete mať voľné kupé a podobné situácie (zn.vyskúšané).

batx
hodnocení

0x

Když si koupíte ementál, zbydou vám z něho ty díry. Jsou z úplně stejného materiálu takže je klidně můžete do žebříku na mezery použít.

no, a pokud tam nebudou držet, pak doporučuji je přinýtovat gumovými nýty. jen nevím, jestli jsou k sehnání...

xaver
hodnocení

0x

Eulalie, já si myslím, že by vám stačil žebřík pro slepice, ten mezery nemá a nemusíte celé dny hledat na netu.

hodnocení

0x

já zase nemohu sehnat bublinu do vodováhy,,,Máme to ale trápení

už jsem se o ní jednou zmínil - zde máte dovavanik.cz/...

patronka*

Tenhle fórek už ale neplatí, hleďte :

doplněno 24.10.16 19:41:

Omlouvám se, předcházejícího příspěvku jsem si nevšimla :(

Proč nemohu nikde sehnat mezery do žebříků?

jarda1982*
hodnocení

0x

No a jaký konkrétně rozměr té mezery potřebujete? Pokud mohu poradit, tak v Nuslích u tram. stanice Pod Jezerkou je slušně zásobený obchod, tak zkuste tam, třeba seženete.

hodnocení

0x

A já vím kde se otočíte z třémetrovém žebřékem,heč...

eulalie*
hodnocení

0x

Je škoda, že si někteří zde odpovídající rádcové nevšimli, že otázka je již více než rok stará. Přesto děkuji za věcné a přínosné odpovědi, nicméně problém je již vyřešený. Mezery do žebříků vyrábí můj soused, založil si na tom velký business. Dokonce umí i díry do světa.

P.S. Žebřík pro slepice jsem již vyzkoušela, ale není to ono. Přesto i tak děkuji za podnětný nápad rádci jménem Xaver...Dle jeho nicku tipuji, že má se slepicemi jen ty nejlepší zkušenosti. Možná že i on takový žebřík bez mezer nejednou vyzkoušel.

doplněno 26.10.16 13:10:

Pro Jitkak: Děkuji. Jsem ráda, že někoho můj dotaz i po tolika měsících pobavil. ;)

jitkak*

Dobrý den Eulalie, právě naopak to škoda není, že rádcové reagovali na Váš rok starý ÚŽASNÝ dotaz :-D neskutečně jsem se po ránu pobavila *smich* Chtěla jsem přihodit dotaz na BRANO na korálkový závěs do dveří, ale stejně by nepředčil Váš žebřík *palec*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- ty byly jenom za komoušů - ti měli všechno !

doplněno 26.10.16 09:31:

amper-

- to byl vtip. Komunisti přece uměli poručit i větru a dešti ! - Je zajímavé, že "antikomunisti" ječí i když si někdo udělá z komoušů srandu. Že by to tedy úplně tak sranda nebyla?!

Fakt budeme tahat politiku i do takhle pěkného dotazu, který měl jedinou ambici a to pobavit?!

To byla řečnická otázka. Netřeba reagovat.

Howgh.

ben®

Dobrý den, už jsem chtěl také reagovat podobně jako kolega @amper. No, ovšem, kdo byl před rokem 1989 u komunistů, tak měl opravdu všechno . Takže, pravda to je. Zdravím!

P.S. O reakci také nežádám.

sebod*

culda. Tvoje odpověď je jako vždy *palec*.

jabraka*
hodnocení

0x

nedávno jsem narazil na inzerát,kde je nabízeli,ale platba předem.

JB

eulalie*

Jabraka... už jsem na takový inzerát odpovídala. Takže to byl asi ten stejný, co jste četl i vy. Mezery kupodivu po zaplacení předem na účet přišly, ale byly rozbité. Odesílatel je zapomněl poslat jako křehké. Naštěstí mi tedy vrátil peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]