Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká spořitelna - proč je vklad v rezervaci?

Od: vorba* odpovědí: 4 změna:

Ahoj dnes jsem si vložil na můj účet 20 000Kč,- ,ale když se dívám na zůstatek ukazuje se mi že je tam 0Kč,-

V historii je že vklad byl na mém účtě ,ale těch 20000Kč se mi ukazuje ,že je v rezervaci

Nevíte někdo proč je v rezervaci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Co já mám zkušenost, tak hotovost se hned na účtu neobjeví, až tak druhý den (ale den vkladu je ten prví). Takže prostě mezistav, který Spořitelna nazývá po svém. Zkontroluj v pondělí.

fainovka*

Mělo by to být vidět i v nezaúčtovaných operacích, ale s penězi už by se mělo dát disponovat.

buss
hodnocení

0x

Pokud vložím prachy na přepážce v hotovosti, jsou na účtu téééměř okamžitě, i při převodu čs na čs internetbankingem tam byly v téže minutě! Otázka, co bylo vše při založení účtu nasmlouváno, např. kontokorent...

lui*
hodnocení

0x

Já si nejsem jist, ale pokud jsou v rezervaci tak to znamená, že jsou připraveny k platbě. Zřejmě nějaká platba kartou apod. tudíž nejsou k dispozici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]