Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokolo odpružené

Od: janek26* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

na webu jsem našel skládací elektrické horské kolo? Není to nějaký překlep? To snad nemůže fungovat?

Má mít kompletní výbavu jako klasické kolo, ale nějak mi to nejde do hlavy... :/

Rád uslyším názory, či zkušenosti.

Elektrokolo odpružené

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horis*
hodnocení

0x

Téměř jste si odpověděl sám. Silnice a prašné cesty - proč ne, ael do většího terénu bych to nebral. Krom toho popis součástek je nepřínosný - od pohledu žádná extratřída na tvrdší zacházení.

Co by mě odradilo je i váha 25kg - převážně rozložená na zadní stavbu kola - takže pokud není tlumič zamykatelný nebo extra tvrdý, tak bude docházet k pružení na každém povrchu - u pevné stavby by to možná ještě mělo smysl.

janek26*
hodnocení

Noo, to už bych z toho měl strach... :) Připadalo mi to celkem zajímavý, ale pak sem o tom přemýšlel a začal mít strach.

ludak*
hodnocení

0x

Chtěl bych vidět exota co si tohle koupí.

Mě to moc smysluplné nepřijde.Spíš vůbec.

Zkus to hodit na cyklodiskuze.cz/... tam ti napíšou názory a kdoví nožná i zkušenosti.

janek26*
hodnocení

Tak to tam hoď :) Dávám volnou ruku v kopírování :D Upřímě teď už když na tom přemýšlím, tak bych to asi taky nechtěl :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]