Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platí se 77 kč za radu?

Od: lindaf* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, na internetu je u jedné počítačové poradny číslo 604757677, že si tam člověk může poslat sms a oni že mu poradí, myslíte, že když je to normální číslo, i když má 77 na konci že si budou účtovat jako 77 -Kč? nebo, že je to prostě sms za sazbu normálního tarifu a to číslo na to nemá vliv? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Lindo, ty prémiové linky začínají 900... Toto bude normální číslo... Spíš si za tu radu pak naúčtujou nějaké peníze...

ohneta*
hodnocení

0x

Je to normální číslo, cena sms je dle vašeho tarifu.

hodnocení

0x

Nechat si poradit od telefonního čísla?! Bez toho, aniž bych věděla, kdo na tom čísle sedí za "odborníka"?! A ještě k tomu za peníze, za které bych mohla mít kuře? Ani omylem! *hej*

ohneta*

Babko, kde seženete kuže za 3Kč? Podělte se ;)

doplněno 22.12.12 16:59:

*kuře

No. ona ta rada nemusí stát pouze 1 minutu...

ohneta*
Mluvíme tu o ceně za jednu sms.

Pardon, přehlédl jsem, že se jedná o SMS, ale určitě na tom budou chtít nějakým způsobem vydělat...

majsterjoe*

Tak urcite,ale to az date sve PCk nim do servisu.

praivo*
hodnocení

0x

Servis telefonick/...
Nic divného na tom nevidím

iz*
hodnocení

0x

Nevím, jak jste nabídku četl Vy, já tam vidím, že jde o servis, a že uvedené číslo slouží pouze k informacím o možnostech servisu.

Navíc tam máte i odkaz na bezplatnou SMS bránu.

Trochu jsem jejich web prošla. Jsou-li na opravy stejní odborníci jako na SEO, svůj PC bych jim nesvěřila.

___ Počítačová pohoto/...

hodnocení

0x

Napište nám Váš problém sem, my Vám třeba poradíme... a zadarmo ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]