Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor na podvod - práce zadarmo

Od: michalrejka odpovědí: 2 změna:
V Praze na Hradčanské je firma která vám dá práci ihned nebo zítra. Podepíšete, ale půjčku! Rovnou dostanete smlouvu, razítka, podpis i to co máte dělat. Pozor podpis chyba č. 1, práce chyba č. 2, vyplacení chyba č. 3. Už když podepíšete smlouvu děláte za 80 Kč/hod., ale pozor drobným písmem je uvedeno, že veškerý výdělek patří firmě a odměna vám v procentech 0%. Propiskou je dopsána 7, která, ale po konzultaci s advokátem neplatí. Smlouva je podvod a já děla 18 dní zdarma. Vše už řeší policie nic jsem neplatil ani mi naštěstí nic nepřišlo. Dávejte si pozor!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Kdyby lidi četli...

fran
hodnocení

0x

Jméno té firmy by bylo? Vynořuje se fůra hyen, kteří profitují na lidech bez práce. Vůbec nic nemá být malým písmem, je to nefér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]